Μετά την αναβάθμιση, αν έχετε πρόβλημα σύνδεσης στον λογαριασμό σας, καθαρίστε τον φυλλομετρτή σας και δοκιμάστε ξανά. Αν δεν γνωρίζετε τον τρόπο, συμβουλευτείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://gr.pcmag.com/browsers-add-ons/3 ... te-browser

Ανασκαφή για κρυμμένο θησαυρό στην Δράμα

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συντονιστές, Υπερσυντονιστές, Συνδιαχειριστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5709
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Ανασκαφή για κρυμμένο θησαυρό στην Δράμα

Δημοσίευση από admin »

Με αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας, τέσσερις συμπολίτες μας, ζητούν την άδεια να σκάψουν για κρυμμένο θησαυρό στην πόλη της Δράμας και συγκεκριμένα σε σημείο του δημοτικού κήπου, επί της οδού Καραϊσκάκη.

Το αίτημα κατατέθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ενώ αρχικά η Δημοτική Κοινότητα Δράμας γνωμοδότησε θετικά και στη συνέχεια πέρασε στο συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, το οποίο αποφάσισε ομόφωνα να δώσει άδεια για την ανασκαφή από τους ενδιαφερόμενους.

Το αίτημα για την ανασκαφή κρυμμένου θησαυρού, κατατέθηκε από τους κ.κ. Ακριβόπουλο Νικόλαο, Πουλτίδη Ιωάννη, Κλωναρίδη Στέφανο και Χαρισμίδη Βασίλειο. Οι παραπάνω, υπέβαλαν μάλιστα και σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα, στο οποίο αναφέρεται το σημείο της ανασκαφής, επί της οδού Καραϊσκάκη, στο δημοτικό κήπο της πόλης.

Η ανασκαφή αφορά χώρο τριών τετραγωνικών μέτρων και η ακριβής θέση θα υποδειχτεί επί τόπου από τους αιτούντες. Ο αιτούμενος χρόνος ανασκαφής καθορίζεται σε δύο εργάσιμες ημέρες. Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση της άδειας από την Κτηματική Υπηρεσία είναι η προσκόμιση εγγυητικής επιστολής υπέρ του Δήμου Δράμας το ύψος της οποίας θα καθοριστεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

http://dramania.gr/topikes/item/28393-t ... otiko-kipo
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)

Η σπηλιά που φοβάσαι να μπεις, κρύβει τον θησαυρό που ψάχνεις - Joseph Campbell

Παρακαλώ να βάζετε τις ερωτήσεις σας στο φόρουμ, σε προσωπικά μηνύματα δεν απαντώ.

Μηνύματα και θέματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες ή κεφαλαία γράμματα θα διαγράφονται άμεσα από την ιστοσελίδα.

Παρακαλώ, όσοι έχουν τοπικές εφημερίδες με αναφορές σε θησαυρούς, και το επιθυμούν, ας μου στείλουν ένα αντίγραφο μέσω e-mail για το αρχείο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”