Αναζήτηση θησαυρoύ στο δήμο Μεταξάδων

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συντονιστές, Υπερσυντονιστές, Συνδιαχειριστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ApoToPalioForum
Δημοσιεύσεις: 364
Εγγραφή: 21 Σεπ 2008, 15:35

Αναζήτηση θησαυρoύ στο δήμο Μεταξάδων

Δημοσίευση από ApoToPalioForum » 24 Ιαν 2007, 19:59

Δημοσιευμένο από 12/07/05 στις 13:19:16 GMT+02:00 από admin

Οι ιστορίες των χαμένων θησαυρών δεν λείπουν κι έτσι οι άνθρωποι που έχουν κάποια πληροφόρηση, χάρτες κι άλλα στοιχεία, όταν πιστεύουν ότι προσεγγίζουν τον στόχο περνούν στο επόμενο βήμα, ώστε να νομιμοποιήσουν την όλη προσπάθεια και να καταφέρουν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.

Τις περισσότερες φορές όπως δείχνει η εμπειρία και η ζωή τουλάχιστον ότι αφορά έρευνες στην Ροδόπη που έγιναν με νόμιμες διαδικασίες, αποδεικνύεται «άνθρακες ο θησαυρός», ενώ ήδη έχουν πληρώσει αρκετές εργατοώρες σε ειδικά σκαπτικά μηχανήματα περιμένοντας να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν τα όποια σενάρια υπάρχουν. Παρόντες στις εκσκαφές υπάλληλοι των ΔΟΥ για την ανάλογη συμμετοχή του δημοσίου στα κέρδη…

Έτσι όπως πληροφορούμαστε από την Δέλτα τηλεόραση, σε απέραντο εργοτάξιο ανασκαφών έχει μετατραπεί η περιοχή των Χιονάδων στο δήμο Μεταξάδων. Σύγχρονοι "Ιντιάνα Τζόουνς" αναζητούν για χαμένο θησαυρό αμύθητης αξίας. Έχοντας στη διάθεσή τους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον εντοπισμό μετάλλων και πολλά σκαπτικά μηχανήματα, ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή για ένα θησαυρό που οι τοπικές δοξασίες λένε ότι άφησαν οι κάτοικοι της περιοχής πριν την εγκαταλείψουν. Οι εργασίες πάντως έχουν σταματήσει και αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι σε δύο εβδομάδες. Ίδωμεν.

Πηγή: xronos.gr
Σημείωση: Αυτό το όνομα χρήστη είναι εικονικό και εμφανίζεται μόνο σε θέματα που είχαμε μεταφέρει από το παλιό – αρχικό μας φόρουμ, σε αυτό εδώ. Η μεταφορά έγινε χειροκίνητα γιατί δεν ήταν συμβατές οι βάσεις δεδομένων και δεν υπήρχε η δυνατότητα μετατροπής.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”