Χρυσοθήρες ανακάλυψαν ρουκέτες

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συντονιστές, Υπερσυντονιστές, Συνδιαχειριστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5672
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Χρυσοθήρες ανακάλυψαν ρουκέτες

Δημοσίευση από admin » 05 Σεπ 2009, 19:00

Εψαχναν για χρυσό, αλλά βρήκαν ρουκέτες! Χρυσοθήρες της περιοχής Νέων Βρασνών Θεσσαλονίκης πίστεψαν ότι βρήκαν τον κρυμμένο θησαυρό. Μόλις όμως άνοιξαν τα παλιά ξύλινα κιβώτια, που ήταν θαμμένα σε ορεινή περιοχή μεταξύ Βρασνών και Αρέθουσας, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι επρόκειτο για πολεμικό υλικό. Οκτώ ρουκέτες, οι οποίες εκτιμάται ότι προέρχονται από τις... συλημένες αποθήκες του Ελληνικού Στρατού.

Την ύπαρξη των αντιαρματικών ρουκετών επιβεβαίωσε κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ), το οποίο, έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα, έσπευσε στην περιοχή χθες το μεσημέρι. Οπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε σε δύσβατη ορεινή περιοχή στα Νέα Βρασνά η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας της ΥΠΕΕ, οι οκτώ αντιαρματικές ρουκέτες, αμερικανικής προέλευσης, 3,5 ιντσών, είναι πιθανόν να προέρχονται από στρατιωτικές αποθήκες του Ελληνικού Στρατού, κάτι το οποίο αναμένεται να εξακριβωθεί τις επόμενες ημέρες.

Αμέσως η ΥΠΕΕ ενημέρωσε τον αρμόδιο εισαγγελέα καθώς και την Ελληνική Αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας εκλήθη να γνωματεύσει αν πρόκειται για ρουκέτες, οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τρομοκρατικές ενέργειες. Πέραν, ωστόσο, των προστριβών που προκλήθηκαν μεταξύ ΥΠΕΕ και ΕΛ.ΑΣ. για το γεγονός ότι η οικονομική υπηρεσία στην προσπάθειά της να πάρει όλη τη δόξα αμέλησε να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, δεν προέκυψε κάποιο άλλο ουσιαστικό συμπέρασμα για το ποια πρόσωπα έθαψαν επιμελώς τις οκτώ ρουκέτες.

Πηγή: Το Βήμα, 03/09/2009
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)

Η σπηλιά που φοβάσαι να μπεις, κρύβει τον θησαυρό που ψάχνεις - Joseph Campbell

Παρακαλώ να βάζετε τις ερωτήσεις σας στο φόρουμ, σε προσωπικά μηνύματα δεν απαντώ.

Μηνύματα και θέματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες ή κεφαλαία γράμματα θα διαγράφονται άμεσα από την ιστοσελίδα.

Παρακαλώ, όσοι έχουν τοπικές εφημερίδες με αναφορές σε θησαυρούς, και το επιθυμούν, ας μου στείλουν ένα αντίγραφο μέσω e-mail για το αρχείο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”