Σκάβουν για θησαυρό στο νησί των Ιπποτών.

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συντονιστές, Υπερσυντονιστές, Συνδιαχειριστές

Απάντηση
kwstasT
Δημοσιεύσεις: 771
Εγγραφή: 28 Οκτ 2009, 19:00
Τοποθεσία: ΤΡΙΚΑΛΑ

Σκάβουν για θησαυρό στο νησί των Ιπποτών.

Δημοσίευση από kwstasT » 02 Σεπ 2012, 16:58

Το θησαυρό των Ιπποτών ή τον θησαυρό των Ναιτών ψάχνουν στην Ρόδο και η ασφάλεια πήρε φωτιά Αλλά οι ντόπιοι κάνουν λόγο οτι ο Θησαυρός των Ιπποτών είναι στο νησί και μάλιστα ολόκληρος

Έρευνες σε όλη τη Ρόδο διενεργούν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν μια ομάδα σύγχρονων «Ιντιάνα Τζόουνς»

που, σύμφωνα με καταγγελίες, εδώ και δύο εβδομάδες κάνουν παράνομες ανασκαφές αναζητώντας χρυσό και ασήμι, αλλά και πολύτιμα αρχαία αντικείμενα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της δυτικής πλευράς του νησιού, πρόκειται για τέσσερις ομογενείς από την Αυστραλία που είναι εφοδιασμένοι με εξοπλισμό τελευταίου τύπου και έχουν πληροφορίες για κρυμμένους θησαυρούς. Δεν έχουν φροντίσει, όμως, να ζητήσουν τις απαραίτητες άδειες κι έτσι οι έρευνές τους είναι παράνομες.

Ως τώρα, φέρονται να έχουν ανασκάψει διάφορα σημεία στις περιοχές του Μόντε Σμίθ, τον Αττάβυρο, τους πρόποδες του Φιλερήμου από το Μανδρικό μέχρι την Κρητηνία, στα πεδινά της Λίνδου και σε δύο σημεία στη Νότια Ρόδο.Όποτε έγιναν αντιληπτοί, έσπευσαν να εξαφανισθούν αλλά είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν την αναζήτηση θησαυρών.

Ολόγος για το Τάγμα των Ναιτών που μετά την επιστροφή τους απο του Άγιους Τόπους ο Θησαυρός δεν πήγε στη Γαλλία ούτε βέβαια στο Βατικανό αλλά στο Κάστρο των Ιπποτών στη Ρόδο Το αρχαίο Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών είχε υπό τον έλεγχο του αμύθητα πλούτη και απόλυτη εξουσία, πάνω από βασιλιάδες και πάπες... Μέχρι το δέκατο τέταρτο αιώνα και την Ιερά Εξέταση, όταν σβήστηκε από το πρόσωπο της γης και οι κρυμμένοι θησαυροί του εξαφανίστηκαν. Όμως τώρα δυο διαφορετικές δυνάμεις που αναζητούν το θησαυρό μαθαίνουν πως δεν είναι καθόλου ό,τι νόμιζαν πως είναι -και ότι η πραγματική του φύση θα αλλάξει το σύγχρονο κόσμο.

από το http://www.newsnow.gr/article/199580/sk ... aiton.html

Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5663
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Σκάβουν για θησαυρό στο νησί των Ιπποτών.

Δημοσίευση από admin » 04 Σεπ 2012, 08:17

Οργώνουν τη Ρόδο οι Ιντιάνα Τζόουνς

Κυνηγώντας τον θησαυρό του Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών, τέσσερις επίδοξοι Ιντιάνα Τζόουνς χτενίζουν τις τελευταίες εβδομάδες τη Ρόδο προκειμένου να εντοπίσουν αμύθητης αξίας αντικείμενα τα οποία ο θρύλος αναφέρει ότι κρύφτηκαν πριν από αρκετούς αιώνες σε κάποιο σημείο του νησιού.

Το γεγονός αυτό έχει σημάνει συναγερμό στις διωκτικές αρχές της Ρόδου, καθώς οι ανασκαφές που πραγματοποιούν οι σύγχρονοι χρυσοθήρες είναι παράνομες. Μάλιστα, οι αστυνομικοί καταστρώνουν σχέδια έτσι ώστε να φτάσουν στα ίχνη και στη σύλληψη των δραστών.

Οι τελευταίοι, όμως, φαίνεται πως είναι πολύ καλά οργανωμένοι και άριστα διαβασμένοι. Δρουν ώρες που γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τους πάρει μυρωδιά κανείς, γι’ αυτό και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει αντιληπτοί σχεδόν από κανέναν. Λίγες φορές τους έχουν ακούσει και δει κάποιοι πολίτες, αλλά όπως έχουν πει στην αστυνομία σπεύδουν γρήγορα να εξαφανιστούν.
Μαρτυρίες κατοίκων του δυτικού τμήματος του νησιού αναφέρουν ότι οι σύγχρονοι Ιντιάνα Τζόουνς είναι τέσσερις ομογενείς από την Αυστραλία οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ομως δεν έχουν ζητήσει τις απαραίτητες άδειες ανασκαφής, με αποτέλεσμα οι έρευνές τους να κρίνονται παράνομες.

Οπως λένε οι φήμες που έχουν οργιάσει τελευταία στο νησί, οι τέσσερις άνδρες έχουν πληροφορίες για την ύπαρξη θησαυρών αμύθητης αξίας που είναι κρυμμένοι σε διάφορα σημεία της Ρόδου. Κάποιοι μιλούν για τον θησαυρό των Ναϊτών. Το αρχαίο Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών είχε υπό τον έλεγχό του αμύθητα πλούτη και απόλυτη εξουσία, που ξεπερνούσε εκείνη των βασιλιάδων και των παπών.

Ολα αυτά μέχρι τον 14ο αιώνα και την Ιερά Εξέταση, οπότε το Τάγμα χάθηκε από προσώπου γης και οι κρυμμένοι θησαυροί του εξαφανίστηκαν. Ο θρύλος λέει ότι μετά την επιστροφή του Τάγματος των Ναϊτών από τους Αγίους Τόπους, ο θησαυρός δεν πήγε στη Γαλλία ούτε στο Βατικανό, αλλά στο Κάστρο των Ιπποτών στη Ρόδο!

Οι Ναΐτες Ιππότες ήταν ένα διεθνές τεκτονικό τάγμα και ο πλήρης τίτλος του ήταν: Τα Ενωμένα Θρησκευτικά, Στρατιωτικά και Τεκτονικά Τάγματα του Ναού και του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, της Παλαιστίνης, της Ρόδου και της Μάλτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κάνει τον γύρο του νησιού, οι τέσσερις ομογενείς από την Αυστραλία μέχρι στιγμής έχουν σκάψει διάφορα σημεία στις περιοχές του Μόντε Σμιθ, του Ατταβύρου, στους πρόποδες της Φιλερήμου, από το Μανδρικό μέχρι την Κρητηνία, στα πεδινά της Λίνδου και σε δύο σημεία στο νότιο κομμάτι της Ρόδου.

Πηγή: espressonews.gr, 03.09.2012
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)

Η σπηλιά που φοβάσαι να μπεις, κρύβει τον θησαυρό που ψάχνεις - Joseph Campbell

Παρακαλώ να βάζετε τις ερωτήσεις σας στο φόρουμ, σε προσωπικά μηνύματα δεν απαντώ.

Μηνύματα και θέματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες ή κεφαλαία γράμματα θα διαγράφονται άμεσα από την ιστοσελίδα.

Παρακαλώ, όσοι έχουν τοπικές εφημερίδες με αναφορές σε θησαυρούς, και το επιθυμούν, ας μου στείλουν ένα αντίγραφο μέσω e-mail για το αρχείο.

Άβαταρ μέλους
vetnm
Δημοσιεύσεις: 1255
Εγγραφή: 18 Απρ 2011, 10:31

Re: Σκάβουν για θησαυρό στο νησί των Ιπποτών.

Δημοσίευση από vetnm » 04 Σεπ 2012, 09:57

Το τάγμα των Ναιτών Ιπποτών έχει ξανασυσταθεί, αριθμεί εκατομύρια μέλη σε όλο το κόσμο και έχει εκπροσώπιση στον ΟΗΕ.
Υπάρχει παραρτημα του στην Ελλάδα.
Οι διαδυκτιακές αναφορές στο θέμα είναι πολλές.
Επειδή είναι ένα ισχυρό Λόμπυ δε μου φαίνεται παράξενο το σύγχρονο τάγμα να έχει τις πληροφορίες του και να προσπαθεί να τις εκμεταλευτεί.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”