Μετά την αναβάθμιση, αν έχετε πρόβλημα σύνδεσης στον λογαριασμό σας, καθαρίστε τον φυλλομετρτή σας και δοκιμάστε ξανά. Αν δεν γνωρίζετε τον τρόπο, συμβουλευτείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://gr.pcmag.com/browsers-add-ons/3 ... te-browser

Τουρκοκύπριοι αναζητούσαν θαμμένο θησαυρό

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συντονιστές, Υπερσυντονιστές, Συνδιαχειριστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hythbreed
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 16 Ιούλ 2012, 09:50

Τουρκοκύπριοι αναζητούσαν θαμμένο θησαυρό

Δημοσίευση από hythbreed »

Οι τρεις Τουρκοκύπριοι, Ερτζιάν Γκιουρλέρ, Κενάν Καρατάτς και Σεφά Τσελίκ, είχαν σκάψει σε βράχο όπου δημιούργησαν σπηλιά κοντά στον πύργο του Βουφαβέντο στον Πενταδάκτυλο

Εικόνα

Θαμμένο θησαυρό που κατά πληροφορίες είχαν κρύψει Ελληνοκύπριοι το 1974 αναζητούσαν τρεις Τουρκοκύπριοι που συνελήφθησαν από την λεγόμενη «αστυνομία» του ψευδοκράτους.

Οι τρεις Τουρκοκύπριοι, Ερτζιάν Γκιουρλέρ, Κενάν Καρατάτς και Σεφά Τσελίκ, είχαν σκάψει σε βράχο όπου δημιούργησαν σπηλιά κοντά στον πύργο του Βουφαβέντο στον Πενταδάκτυλο. Στην σπηλιά την οποία είχαν καλύψει με κομμένα δέντρα έκρυβαν τα εργαλεία με τα οποία έκαναν τις ανασκαφές.

Όταν συνελήφθησαν παραδέχθηκαν ότι έψαχναν για 20 κιλά χρυσού, που τους είχε πει ένας Ελληνοκύπριος ότι είναι θαμμένα στη περιοχή.

Πάντως τις 10 τελευταίες μέρες που έσκαψαν σε διάφορες περιοχές δεν εντόπισαν τίποτα απολύτως και εικάζεται ότι έπεσαν θύματα φάρσας, αφού δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες για χρυσό που κρύφτηκε το 1974.

Πηγή: http://lamianow.gr/tourkokiprii-anazito ... -thisavro/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”