Διαμάντια από τέφρα

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με το πεδίο ενδιαφέροντος μας, που δεν υπάγονται σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες.

Συντονιστές: Συντονιστές, Υπερσυντονιστές, Συνδιαχειριστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5672
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Διαμάντια από τέφρα

Δημοσίευση από admin » 04 Σεπ 2008, 13:06

Μια μικρή εταιρία με έδρα της την ορεινή περιοχή της νοτιοανατολικής Ελβετίας, χρησιμοποιεί ανθρώπινη τέφρα για να κατασκευάσει διαμάντια, ώστε οι εκλιπόντες να μείνουν για πάντα χαραγμένοι στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων, που θα μπορούν πλέον να τους...φορούν ακόμη και στο δάχτυλό τους.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές, δηλαδή ξεκινούν από τα πέντε χιλιάδες ευρώ, το διαμάντι από τέφρα μπορεί να ακούγεται μακάβριο, αλλά σίγουρα δεν είναι απλησίαστο.

"Ορισμένοι άνθρωποι προτιμούν να πηγαίνουν στο κοιμητήριο και να θρηνούν αφήνοντας στο νεκροταφείο τον πόνο τους", δηλώνει ο πρόεδρος της εταιρίας Algordanza, Βάιτ Μπρίμερ. "Υπάρχουν όμως άλλοι άνθρωποι που για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλουν να έχουν τέτοιον αποχωρισμό", συμπληρώνει ο ίδιος.

Πηγή: typos.com.cy
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)

Η σπηλιά που φοβάσαι να μπεις, κρύβει τον θησαυρό που ψάχνεις - Joseph Campbell

Παρακαλώ να βάζετε τις ερωτήσεις σας στο φόρουμ, σε προσωπικά μηνύματα δεν απαντώ.

Μηνύματα και θέματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες ή κεφαλαία γράμματα θα διαγράφονται άμεσα από την ιστοσελίδα.

Παρακαλώ, όσοι έχουν τοπικές εφημερίδες με αναφορές σε θησαυρούς, και το επιθυμούν, ας μου στείλουν ένα αντίγραφο μέσω e-mail για το αρχείο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα της επικαιρότητας”