Κανιβαλισμός στην Σιβηρία με παράνομους χρυσοθήρες

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με το πεδίο ενδιαφέροντος μας, που δεν υπάγονται σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες.

Συντονιστές: Συντονιστές, Υπερσυντονιστές, Συνδιαχειριστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5672
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Κανιβαλισμός στην Σιβηρία με παράνομους χρυσοθήρες

Δημοσίευση από admin » 03 Δεκ 2012, 14:59

Στην ανατολική Σιβηρία χρυσοθήρες, που έχασαν το δρόμο τους μέσα στο δάσος της ταϊγκά, θεωρούνται ύποπτοι για κανιβαλισμό.

Οι διασώστες βρήκαν ζωντανούς δύο ανθρώπους, ενώ συνολικά είχαν φύγει τέσσερις για το δάσος. Αργότερα βρέθηκε το πτώμα ενός ακόμη τυχοδιώκτη, η κατάσταση του οποίου φανέρωνε ότι ο νεκρός είχε φαγωθεί και μάλιστα όχι από ζώα. Οι άνδρες πήγαν στο δάσος για παράνομη χρυσοθηρία και δεν επέστρεψαν όταν άρχισε ο παγετός. Έπειτα από τις επίμονες εκκλήσεις της αδελφής ενός από τους χρυσοθήρες το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών ξεκίνησε έρευνες.

Οι άνδρες, που διασώθηκαν, βρίσκονταν σε κατάσταση ακραίας εξάντλησης. Για την τύχη των συντρόφων τους δεν μπόρεσαν να πουν κάτι συγκεκριμένο. Το πτώμα, που βρήκαν οι διασώστες είχε κοπεί με τσεκούρι και ουσιαστικά είχε αφαιρεθεί όλη η σάρκα. Δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας δολοφονήθηκε ή πέθανε με φυσικό θάνατο. Οι ύποπτοι για κανιβαλισμό διέφυγαν από το νοσοκομείο και η αστυνομία ξεκίνησε την αναζήτηση τους.

Πηγή: defencenet.gr, 03/12/2012
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)

Η σπηλιά που φοβάσαι να μπεις, κρύβει τον θησαυρό που ψάχνεις - Joseph Campbell

Παρακαλώ να βάζετε τις ερωτήσεις σας στο φόρουμ, σε προσωπικά μηνύματα δεν απαντώ.

Μηνύματα και θέματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες ή κεφαλαία γράμματα θα διαγράφονται άμεσα από την ιστοσελίδα.

Παρακαλώ, όσοι έχουν τοπικές εφημερίδες με αναφορές σε θησαυρούς, και το επιθυμούν, ας μου στείλουν ένα αντίγραφο μέσω e-mail για το αρχείο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα της επικαιρότητας”