Ουκρανός αναζητούσε θαμμένους θησαυρούς στην Χαλκιδική

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Ουκρανός αναζητούσε θαμμένους θησαυρούς στην Χαλκιδική

Δημοσίευση από admin »

νας νεαρός από την Ουκρανία ζήλεψε τη δόξα του... Ιντιάνα Τζόουνς και θέλησε να μιμηθεί τις περιπέτειες του κινηματογραφικού «κυνηγού» θησαυρών, αναζητώντας μέσα στη νύχτα λίρες θαμμένες από την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε μια περιοχή της Χαλκιδικής!

Ο 21χρονος επίδοξος χρυσοθήρας είχε απορροφηθεί αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς με την χρήση ενός ανιχνευτή μετάλλων που είχε στην κατοχή του χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή κι έτσι δεν πήρε είδηση τους αστυνομικούς του τμήματος Κασσάνδρας, οι οποίοι τον είχαν εντοπίσει και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του!

Ο νεαρός αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε και ένα πτυσσόμενο φτυάρι που θα χρησιμοποιούσε αν ο ανιχνευτής μετάλλων του έδινε σήμα ότι υπήρχε κάτι μεταλλικό θαμμένο στο έδαφος.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής στον οποίο οδηγήθηκε ο Ουκρανός, του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων.

http://www.protothema.gr/greece/article ... alkidiki-/
31/07/2017
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
ΓΙΑΤΡΟΣ
Δημοσιεύσεις: 224
Εγγραφή: 23 Μάιος 2011, 17:39

Re: Ουκρανός αναζητούσε θαμμένους θησαυρούς στην Χαλκιδική

Δημοσίευση από ΓΙΑΤΡΟΣ »

Εγω λεω να τον εκτελεσει η πολιτεια , αφου πρωτα τον μαστιγωσει και τον εγδαρουν , προς συμμορφωση των αλλων επιδοξων χρυσοθηρων ..... ποιος ξερει το παιδι σε καμμια παραλια θα ψαχνε και ο εισαγγελεας για τον νομο περι αρχαιοτητων ...... εκτος και αν ηταν μεσα σε αρχαιολογικο χωρο ......δηλαδή σε ολη την Ελλαδα .....

Αφου λοιπον οι αρχαιολογοι εχουν κυρηξει καποιους χωρους αρχαιολογικου ενδιαφέροντος ας τους περιφραξουν .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”