Δολοφονία για λόγους χρυσοθηρίας

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με το πεδίο ενδιαφέροντος μας, που δεν υπάγονται σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Δολοφονία για λόγους χρυσοθηρίας

Δημοσίευση από admin »

Παρασκευή 7 Δεκέμβρη (2007) και η εκπομπή (Φώς στο Τούνελ) μπήκε στον κόσμο των "κυνηγών" κρυμμένων θησαυρών… "Όπλο" τους ο ακριβός ανιχνευτής χρυσού και στόχος τους ο εντοπισμός θησαυρών που έκρυψαν κάποιοι κυρίως στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής. Στον κόσμο αυτό παγιδεύτηκε ο 60χρονος υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων, Θεολόγος Διατσίδης. Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ο Διατσίδης πήγε στον Ωρωπό με το αυτοκίνητο του φίλου του Αντώνη Αδαμίδη. Ο ίδιος είχε πει στους συγγενείς που τον αναζήτησαν, ότι τον είδε να επιβιβάζεται σ’ ένα μπλε αυτοκίνητο με δύο άτομα, στην προβλήτα της Σκάλας Ωρωπού. Ισχυρίστηκε ότι τον περίμενε για να επιστρέψουν το απόγευμα στην Αθήνα, αλλά ο Διατσίδης δεν εμφανίστηκε. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο μάρτυρας έπεσε σε αντιφάσεις και έκλεισε τα τηλέφωνά του για να μην απαντήσει σε ερωτήματα που προέκυψαν και κυρίως στο βασικότερο: τι ζητούσε στο ΚΑΤ τη νύχτα της Παρασκευής που εξαφανίστηκε ο φίλος του. Ο γιος του Διατσίδη υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια και την επόμενη ημέρα από την εκπομπή, ο Εισαγγελέας διέταξε άμεσα προκαταρτική εξέταση. Ο μάρτυρας νιώθοντας τον κλοιό να στενεύει, παραδόθηκε στην Αστυνομία και ομολόγησε το φρικιαστικό του έγκλημα. Στο εξοχικό του σπίτι στον Ωρωπό πυροβόλησε και σκότωσε τον Διατσίδη για οικονομικές διαφορές και κυρίως για μια απάτη που όπως ισχυρίστηκε του είχε στήσει (του πούλησε κτήμα πείθοντας τον ότι έχει κρυμμένο θησαυρό). Στη συνέχεια, τεμάχισε το πτώμα του και το πέταξε με σακούλες στην αποχέτευση που υπήρχε στο κτήμα του.

Πηγή: www.anikolouli.gr
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
goldmaniac

Δημοσίευση από goldmaniac »

η μεγαλυτερη βλακεια του ελληνα πονηρου,και αυτου που προεβηκε σε αυτην την πραξη,ουτε ο μεν ουτε ο δε βγηκαν κερδισμενοι,παραδειγμα προς αποφυγην
Άβαταρ μέλους
Jeg
Δημοσιεύσεις: 811
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 18:29

Re: Δολοφονία για λόγους χρυσοθηρίας

Δημοσίευση από Jeg »

admin έγραψε:η εκπομπή (Φώς στο Τούνελ) μπήκε στον κόσμο των "κυνηγών" κρυμμένων θησαυρών…
Συγνώμη αλλά θα ήθελα να διορθώσω κάτι. Ο κόσμος στον οποίο αναφέρεται το άρθρο δεν είναι των κυνηγών των κρυμμένων θησαυρών, αλλά των δολοφόνων και αυτών που έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στον ακατανόμαστο! :cry:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα της επικαιρότητας”