Συνταξιούχος απο την Ευβοια ξεκινά ανασκαφές στην Ακράτα

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
smartmorpheus

Συνταξιούχος απο την Ευβοια ξεκινά ανασκαφές στην Ακράτα

Δημοσίευση από smartmorpheus »

Τρίτη φορά στο στόχαστρο των συγχρονων Ιντιανα τζόουνς η Αιγιάλεια.Αυτη τη φορα ενας συνταξιούχος απο τη Βοιωτία ήρθε στην Ακράτα να κυνηγήσει το χρυσό όνειρο.Το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ακράτας κλήθηκε για δέυτερη φορα μεσα σε μικρο χρονικό διάστημα να εγκρίνει αίτηση ιδιώτη ο οποίος υποστηρίζει οτι έχει χτυπήσει "φλέβα χρυσού".

Η περιοχή που εχει υποδείξει ειναι μεταξύ της Συλίβαινας και του Κράθιου στη θέση Γκουμέικα και υποστηρίζει οτι εκει ειναι θαμμένα κιβώτια με χρυσό.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Αλέφαντος ήταν ο άνθρωπος που πήγε μαζί με τον ιδιώτη να πραγματοποιήσουν αυτοψία στην περιοχή κατόπιν της αίτηση που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο στην οποία ζητα 48άωρη άδεια για ανασκαφές.

"Βρ'ισκεται σχεδόν στην άκρη του δρόμου" σημειώνεο ο κύριος Αλέφαντος προσθέτοντας οτι υπεδείχθει απο τον ιδιώτη περιμετρικά η περιοχή και όχι το ακριβές σημείο συμφωνα με το οποίο υπάρχουν ενδείξεις οτι κρύβεται ο μεγάλος θησαυρός.

"Δεν μας ειπε ουτε τις πηγες του ούτε τίποτα.Ήταν Ιδιαίτερα λακωνικός" συμπλήρωσε ο κύριος Αλέφαντος.Πως ενας συνταξιούχος απο την Βοιωτία μπορεί να έχει πληροφορίες για την Ακράτα???

Σύμφωνα με τον κύριο Αλέφαντο ο ιδιώτης δεν έχει δεσμούς με την Αχαία όμως στο παρελθόν πριν απο πολλά χρόνια είχε εργαστεί στην συγκεκριμμλενη περιοχή ως χειριστής μηχανημάτων που ηταν και το κυριο επάγγελμα του.

Απομένει η έγκριση απο την αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας καθώς και οι άδειες απο τον Δήμο Ακράτας και την αρχαιολογική υπηρεσία.
Απο τον κύριο Αλέφαντο επίσης μάθαμε οτι ο Αυστραλος που έψαχνε τον θησαυρό στην περιοχή Ντουβάρι στην γιγαντιαία επιχείρηση που ειχε στηθεί φαίνεται να έχει καταθέσει νεα αίτηση.Μην ξαχνάμε επίσης και τους δυο ιδιώτες(απο το Αίγιο και την Πάτρα) που απογοητέυτηκαν όταν έψαχναν να βρουν τις θαμμένες λιρες στα Κουνινά.

Το αρθράκι ειναι της Βασιλικής Αθανασοπούλου και δημοσιευτηκε στην εφημερίδα Πελοπόννησο της 7 Απριλίου 2009 ή οποία κυκλοφορεί στον Ν Αχαίας.
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Συνταξιούχος απο την Ευβοια ξεκινά ανασκαφές στην Ακράτα

Δημοσίευση από admin »

Τι γίνεται τελικά με αυτή την Ακράτα;

Θοδωρή εύγε για το άρθρο, είναι πολύ δύσκολο να εντοπίζουμε άρθρα από τοπικές εφημερίδες. Ευχαριστώ.
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”