Το παραμύθι του κρυμμένου θησαυρού

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με το πεδίο ενδιαφέροντος μας, που δεν υπάγονται σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Το παραμύθι του κρυμμένου θησαυρού

Δημοσίευση από admin »

Μεγάλο σούσουρο βρε παιδί μου στην Άρτα, με την Mafia Α.Ε. Κάτι το ότι ο ένας από τους συλληφθέντες ήταν κοντοχωριανός μας, κάτι το ότι είχε δοσοληψίες με την Άρτα και με πολλούς και γνωστούς Αρτινούς, δεν θέλει και πολύ ο κόσμος να πλάσει διάφορες ιστορίες.

Κάθονται στα καφενεία, δεν έχουν τίποτε καλύτερο να κάνουνε και αρχίζουν το παραμύθι, που πάντα έχει την μορφή της "εμπιστευτικής πληροφορίας"...

Το τελευταίο που έχει ακουστεί είναι ότι τα λύτρα από την απαγωγή Παναγόπουλου, αλλά και πολλά άλλα λεφτά από άλλες παρανομίες που δεν είχαν προλάβει να τα βάλουν στην "μπουγάδα", βρίσκονται θαμμένα στην Άρτα, σε μια συγκεκριμένη μεριά, όπου οι τσάπες και τα φορτηγά του Τ., έσκαβαν και επιχωμάτωναν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες τόνους χώμα. Εκεί, σου λέει ο άλλος έκρυψαν τον θησαυρό, έχει και πολλά σταθερά σημεία για να έχουν σαν "σημάδια", άρα εκεί παράχωσαν τον θησαυρό.

Σιγά αδέρφια, μην τα λέτε έτσι απότομα και αρχίσουνε να καταφτάνουν οι χρυσοθήρες απ΄όλη την Έλλάδα.

Δεν λέω, καλή θα ήταν μια τόνωση στον ντόπιο τουρισμό, τώρα που υπάρχει και κρίση, να ζήσουν και οι ξενοδόχοι και οι ταβερνιάρηδες και τα μαγαζιά που πουλάνε οικοδομικά υλικά (τσάπες, φτυάρια, αξίνες, γαλότσες, σίτες για κοσκίνισμα κτλπ), αλλά θα μας τα κατασκάψουν όλα και θα φύγουν, αφήνοντας μοναχά τρύπες πίσω τους, αυτό δεν το σκεφτόσαστε;


Πηγή: Κεντρί, aletri.blogspot.com, Τετάρτη, 8/07/2009
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Άβαταρ μέλους
ghjk
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1223
Εγγραφή: 12 Ιουν 2007, 08:56
Τοποθεσία: Άργος

Re: Το παραμύθι του κρυμμένου θησαυρού

Δημοσίευση από ghjk »

Συχνοτητα για χαρτι εχουμε????? :mrgreen:
Tα εμπόδια τα συναντάει μόνο όποιος αποφάσισε να νικήσει τον εαυτό του. Στην πτώση δεν υπάρχουν εμπόδια, είναι ελεύθερη κ ανώδυνη.
http://www.youtube.com/watch?v=U_8PLcQONcA
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Το παραμύθι του κρυμμένου θησαυρού

Δημοσίευση από admin »

Γιώργη όλο το θέμα είναι η καζούρα του αρθρογράφου που την επισημαίνω σε τέσσερα σημεία:

1. «…και αρχίζουν το παραμύθι, που πάντα έχει την μορφή της "εμπιστευτικής πληροφορίας»

2. «Εκεί, σου λέει ο άλλος έκρυψαν τον θησαυρό, έχει και πολλά σταθερά σημεία για να έχουν σαν "σημάδια", άρα εκεί παράχωσαν τον θησαυρό.»

3. «Σιγά αδέρφια, μην τα λέτε έτσι απότομα και αρχίσουνε να καταφτάνουν οι χρυσοθήρες απ΄όλη την Έλλάδα.»

4. «… να ζήσουν και οι ξενοδόχοι και οι ταβερνιάρηδες και τα μαγαζιά που πουλάνε οικοδομικά υλικά (τσάπες, φτυάρια, αξίνες, γαλότσες, σίτες για κοσκίνισμα κτλπ), αλλά θα μας τα κατασκάψουν όλα και θα φύγουν, αφήνοντας μοναχά τρύπες πίσω τους, αυτό δεν το σκεφτόσαστε;»

Η εικόνα του θησαυροθήρα όπως έχει αποτυπωθεί στην συνείδηση του κόσμου είναι αυτή.
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Άβαταρ μέλους
sakis13
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: 21 Ιαν 2007, 13:00
Τοποθεσία: ΠΡΕΒΕΖΑ

Re: Το παραμύθι του κρυμμένου θησαυρού

Δημοσίευση από sakis13 »

admin έγραψε: και τα μαγαζιά που πουλάνε οικοδομικά υλικά (τσάπες, φτυάρια, αξίνες, γαλότσες, σίτες για κοσκίνισμα κτλπ),
Αστους να έρθουν Γιάννη να πουλήσουμε και εμείς τίποτα γιατί με την κρίση βαράμε μύγες
ΑΝΩΓΕΙΑΤΗΣ
Άβαταρ μέλους
Κυριάκος
Δημοσιεύσεις: 2118
Εγγραφή: 19 Μαρ 2007, 20:18

Re: Το παραμύθι του κρυμμένου θησαυρού

Δημοσίευση από Κυριάκος »

Γιάννη ο αρθογράφος χρυσοθήρας είναι και αυτός, για αυτό γνωρίζει τόσες λεπτομέρειες για το χόμπι μας. Μέχρι και τη σίτα για το κοσκίνισμα ξέρει… Μάλλον είναι παρτάκιας και δεν θέλει να του φάμε καμία δουλειά. Δεν κοιτάει που στο σινάφι του πούλιουνται και αγοράζονται όλοι τους καθημερινά λέω εγώ και να μας αφήσει εμάς στην τρέλα μας. Στο κάτω κάτω δεν πειράζουμε κανέναν. Εξυπνάδες από χαρτογιακάδες ακούμε κάθε μέρα. Και άμα δεν θέλει να πέσει σε μέσα καμιά τρύπα από αυτές που ανοίγουμε, να μην πάει στα μέρη με τις πληροφορίες που λέει…
Ο,τι ουκ έστιν ο πόλεμος και η πάλη προς αίμα και σάρκα αλλά προς τις σκοτεινές δυνάμεις (δαίμονες) του αιώνος τούτου...
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Διέλυσαν μια πολυκατοικία στο Φάληρο ψάχνοντας τα λύτρα

Δημοσίευση από admin »

Μια και τα χαρτονομίσματα που κρύφτηκαν αποτελούν έναν σύγχρονο θησαυρό που όπως όλα δείχνουν θάφτηκε στα πρότυπα των πρώτων διδαξάντων ληστοσυμμοριτών, διαβάστε και το ακόλουθο σχετικό άρθρο, στο οποίο αναφέρεται και μια μέθοδος ανίχνευσης χαρτονομισμάτων:

Απίστευτα κι όμως αληθινά, στο παρασκήνιο της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση Παναγόπουλου. Τις ώρες που βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη της συμμορίας των «16», μια ομάδα αστυνομικών διέλυσε με... απόλυτη μυστικότητα μια πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο, γιατί πίστευε ότι εκεί κρυβόταν ο θησαυρός των 30 εκατ. ευρώ από τα λύτρα της απαγωγής του γνωστού εφοπλιστή. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σε ρόλο χρυσοθήρα χρησιμοποίησαν για τον εντοπισμό των χαμένων λύτρων μια ειδική συσκευή ανίχνευσης χαρτονομισμάτων. Αλλά, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, η συσκευή ήταν ελαττωματική Η συσκευή που «διαβάζει» τις μεμβράνες των χαρτονομισμάτων έχει χρησιμοποιηθεί επανειλημμένως τους τελευταίους μήνες, αλλά όχι από την Αστυνομία· από διαρρήκτες, που προσπαθούν να εντοπίσουν σε διαμερίσματα και καταστήματα τα κρυμμένα χρήματα που έχουν οι ιδιοκτήτες τους. Οι αστυνομικοί είχαν εντυπωσιασθεί από το γεγονός ότι σε σειρά διαρρήξεων οι κακοποιοί είχαν κατευθυνθεί σε συγκεκριμένα σημεία των σπιτιών όπου κρύβονταν τα χρήματα, χωρίς να ψάχνουν και να αναστατώνουν τον χώρο.

Η πρώτη δοκιμή της από τις Αρχές έγινε για τον εντοπισμό των λύτρων της απαγωγής Παναγόπουλου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το σύστημα λειτουργεί κανονικά έγινε και δοκιμαστική ανίχνευση στο πακέτο των χαρτονομισμάτων ύψους 1,8 εκατ. ευρώ που είχε συγκεντρώσει ο επιχειρηματίας κ. Α.Θ. , προκειμένου να εξασφαλίσει την απελευθέρωση της συζύγου του, η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής, λίγο καιρό μετά την περιπέτεια Παναγόπουλου.

Από τις αρχές Ιουνίου ειδικό συνεργείο της ΕΛ.ΑΣ. μετέφερε τη συσκευή σε διάφορες περιοχές εντός και εκτός Αττικής και προσέγγιζε τα σπίτια υπόπτων για συμμετοχή στο «ριχτάδικο». Οι ηλεκτρονικοί αισθητήρες δεν έδειχναν καμία ένδειξη, εκτός από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο- οικία συνεργάτη ενός από τους εμπλεκομένους στην υπόθεση. Η βελόνα της συσκευής «τρελάθηκε» και οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν τα πάντα. Αλλά, καθώς δεν βρέθηκαν πουθενά χρήματα και το μηχάνημα συνέχιζε να τα «βλέπει», όπως περιγράφει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., «φθάσαμε στο σημείο να σηκώσουμε τα πατώματα, τα πλακάκια, διαλύσαμε τα πάντα», ώσπου κατάλαβαν ότι το πρόβλημα δεν ήταν η κρύπτη αλλά η συσκευή που κρατούσαν στα χέρια τους.

Σχόλιο admin: :lol:

Πηγή: Το Βήμα, 21/07/2009
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα της επικαιρότητας”