Έψαχναν το τσουκάλι με τις λίρες στα Πετρωτά

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Έψαχναν το τσουκάλι με τις λίρες στα Πετρωτά

Δημοσίευση από admin »

Έψαχναν το τσουκάλι με τις λίρες στα Πετρωτά αλλά έπεσαν στην φάκα της αστυνομίας, με τον ανιχνευτή και το σκαπτικό… Μάλλον τους κάρφωσαν άλλες ομάδες όταν είδαν ότι το δικό τους σχέδιο κινδύνευε.

Η ξαφνική έφοδος των αστυνομικών στα Πετρωτά Ροδόπης το Σάββατο έφερε αποτέλεσμα, αφού τρεις άνδρες 37, 35 και 27 ετών συνελήφθησαν την ώρα που έσκαβαν και χρησιμοποιούσαν τον ανιχνευτή μετάλλων. Το σημείο εκείνο με την γνωστή βρύση κρύβει ένα τσουκάλι με λίρες σύμφωνα με τις φήμες που επικρατούν στην περιοχή και ανοίγουν την όρεξη σε πολλούς χρυσοθήρες. Οι συγκεκριμένοι δεν είχαν να δώσουν μια πειστική εξήγηση, γιατί άφησαν καταστήματα κι εργασίες και επιδόθηκαν στην αποκάλυψη του μυστηρίου.

Αντιμετωπίζουν την κατηγορία του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν, δύο σκαπτικά εργαλεία (φτυάρι-κασμάς), ένας ανιχνευτής μετάλλων με φορτιστή, ένα ζεύγος ακουστικών, τέσσερις αλκαλικές μπαταρίες και ένα αυτοσχέδιο όργανο ανίχνευσης μετάλλων χωρίς νόμιμη άδεια, τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενήργησε το τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής. Η ανασκαφή θησαυρού όπως έγινε είναι παράνομη και γι’ αυτό προσήχθησαν στον εισαγγελέα και πήραν τακτική δικάσιμο.

Πηγή: xronos.gr, 13.10.2009
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Άβαταρ μέλους
Κυριάκος
Δημοσιεύσεις: 2118
Εγγραφή: 19 Μαρ 2007, 20:18

Re: Έψαχναν το τσουκάλι με τις λίρες στα Πετρωτά

Δημοσίευση από Κυριάκος »

admin έγραψε:Οι συγκεκριμένοι δεν είχαν να δώσουν μια πειστική εξήγηση, γιατί άφησαν καταστήματα κι εργασίες και επιδόθηκαν στην αποκάλυψη του μυστηρίου.
Η φτώχεια και η έλληψη πίστης για μια καλύτερη ζωή στο μέλλον, μέσω της εργασίας τους, είναι η πιο πειστική απάντηση, στο παραπάνω ερώτημα. Το έκαναν και πρωτοσέλιδο, λες και έπιασαν τον Μπιν Λάντεν. Φουρτούνιασα μεσημεριάτικα με τους ρουφιάνους :evil: :evil: :evil:
Ο,τι ουκ έστιν ο πόλεμος και η πάλη προς αίμα και σάρκα αλλά προς τις σκοτεινές δυνάμεις (δαίμονες) του αιώνος τούτου...
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Έψαχναν το τσουκάλι με τις λίρες στα Πετρωτά

Δημοσίευση από admin »

Στη «φάκα» τρεις καλά εξοπλισμένοι χρυσοθήρες

Αλλιώς τα είχαν υπολογίσει, αλλά τελικά αλλιώς τους ήρθαν...

Ο λόγος για τρεις επίδοξους χρυσοθήρες, οι οποίοι αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, μετέβησαν στην περιοχή των Πετρωτών, του Δήμου Σαπών, στον Έβρο, με την ελπίδα ότι θα έβρισκαν ένα τσουκάλι με λίρες, εξασφαλίζοντας έτσι το προσωπικό τους μέλλον.

Απ’ ότι φάνηκε όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, πριν καν προλάβουν να ανακαλύψουν τις θαμένες λίρες.

Η Αστυνομία συνέλαβε τους τρεις άνδρες, ενώ κατέσχεσαν τον ειδικό ανιχνευτή και το σκαπτικό μηχάνημα, που έφεραν, για τις απαραίτητες εργασίες…

Πηγή: zougla.gr, 13 Οκτωβρίου 2009
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Άβαταρ μέλους
django
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: 16 Δεκ 2008, 12:34
Τοποθεσία: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ , ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Re: Έψαχναν το τσουκάλι με τις λίρες στα Πετρωτά

Δημοσίευση από django »

" τον ειδικό ανιχνευτή και το σκαπτικό μηχάνημα "
Πρεπει ο κασμας να ειχε μετατροπες , ωστε να χαρακτηρισθει τελικα , μηχανημα...
Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα. Αρκας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”