Ανθρακες ο θησαυρός στο Ιταλικό νεκροταφείο

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
patis
Δημοσιεύσεις: 171
Εγγραφή: 24 Ιαν 2007, 12:30

Ανθρακες ο θησαυρός στο Ιταλικό νεκροταφείο

Δημοσίευση από patis »

Εδώ και 1,5 μήνα υπήρξε μια έντονη φημολογία στην πόλη των Ιωαννίνων για την τυχαία έυρεση ράβδων χρυσού στο Ιταλικό νεκροταφείο επι της λεωφόρου γράμμου. Πολλοί γείτονες έλεγαν οτι το έργο σταμάτησε ήρθε αστυνομία κτλ αλλά κανείς δεν είδε να βγαίνει κάτι απο το έδαφος.Τα παλιά ψαχτήρια άρχισαν τα σχόλια τύπου ¨είδες που το έλεγα εγω απο χρόνια¨,η δική μου έρευνα έδειξε οτι δεν πρέπει να βρέθηκε τίποτα.Με το θέμα βέβαια ασχολήθηκε και ο τοπικός τύπος και όπως γράφτηκε στον Ηπειρωτικό αγώνα και αναρτήθηκε στο epirusgate η αστυνομία κατα δήλωση του αστυνομικού διευθυντή δεν γνώριζε τίποτα όπως και η τράπεζα η οποια κλήθηκε κατα τα λεγόμενα να πάρει το θησαυρό.Η εκσκαφή έγινε απο ιδιώτη ο οποιος είχε αγοράσει προφανώς το χώρο για να φτιάξει κάτι.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας το αναφέρει.......
Το ιδανικό στη ζωη δεν ειναι το να κατακτάς αλλά το να μάχεσαι...εμπρος στον αγώνα.....
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Ανθρακες ο θησαυρός στο Ιταλικό νεκροταφείο

Δημοσίευση από admin »

«Άνθρακες» ο χρυσός στα ιταλικά μνήματα

Γι αυτό άλλωστε, πολύ συχνά ακούγονται και διαδίδονται ιστορίες για θησαυρούς και λίρες που βρίσκονται ή θα βρεθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, χωρίς ωστόσο να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τέτοια δείχνει να είναι και η ιστορία της ανασκαφής στην περιοχή των ιταλικών μνημάτων, στη λεωφόρο Γράμμου. Εκεί υποτίθεται ότι εδώ και 1,5 μήνα περίπου, κατά τις εργασίες εκσκαφής σε οικόπεδο δίπλα στο δρόμο, ο ιδιοκτήτης που ετοιμάζεται να χτίσει οικοδομή εκεί βρέθηκε προ «χρυσής» εκπλήξεως. Βρήκε δηλαδή ράβδους χρυσού και ως εκ τούτου οι εργασίες σταμάτησαν. Όλα αυτά εδώ και πολύ καιρό, πάνω από τρεις βδομάδες.

Κανείς όμως δεν είδε από τους γείτονες με τα μάτια του τις ράβδους να βγαίνουν από το χώμα. Οι γείτονες περιγράφουν στον «Η.Α.» όλο το ιστορικό, ότι δηλαδή τα μηχανήματα «έπεσαν» πάνω στο θησαυρό, ότι σταμάτησαν οι εργασίες απότομα, ότι δηλώθηκαν οι ράβδοι στην αστυνομία, ακόμη και ότι τα ευρήματα κατατέθηκαν στην Τράπεζα της Ελλάδας και οι ιδιοκτήτες του οικοπέδου πήραν εύρετρα, όπως προβλέπει ο νόμος.

Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν επιβεβαιώνεται επίσημα ή ανεπίσημα από τις αρχές. Η Τράπεζα της Ελλάδας δεν έχει καμία τέτοια ενημέρωση ή καταγραφή, ούτε έχουν ακολουθηθεί οι συνήθεις διαδικασίες σε αυτές τις περιπτώσεις (σήμα της αστυνομίας προς την τράπεζα για αναζήτηση τιμαλφών κ.λπ). Επίσης, ο αστυνομικός διευθυντής Θεοχάρης Αγόρης δεν επιβεβαιώνει ότι η αστυνομία ενημερώθηκε ή κλήθηκε να επέμβει για εύρεση τιμαλφών στην περιοχή. Όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις όμως, έτσι και τώρα οι φήμες τρέφουν το μύθο: Εδώ και αρκετό καιρό η πόλη συζητάει ότι βρέθηκε χρυσός στο οικόπεδο στα ιταλικά μνήματα και για αυτό σταμάτησαν οι εργασίες.

Πηγή: agon.gr, 16/01/2010
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Ανθρακες ο θησαυρός στο Ιταλικό νεκροταφείο

Δημοσίευση από admin »

Φρενίτιδα στα Γιάννενα για το "χρυσό" οικόπεδο

Ντελίριο με το «χρυσό» οικόπεδο στην περιοχή των ιταλικών μνημάτων στα Ιωάννινα έχουν πάθει οι κάτοικοι της Ηπείρου, που ολημερίς και ολονυχτίς συζητούν για την ανακάλυψη του μεγάλου θησαυρού!

Πολλές φορές ακούγονται και διαδίδονται ιστορίες για θησαυρούς και λίρες που βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, χωρίς ωστόσο να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τέτοια δείχνει να είναι και η ιστορία της ανασκαφής στην περιοχή των ιταλικών μνημάτων, στη λεωφόρο Γράμμου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κάνει το γύρο του νομού, πριν από περίπου ενάμιση μήνα κατά τις εργασίες εκσκαφής σε οικόπεδο δίπλα στο δρόμο ο ιδιοκτήτης του βρέθηκε προ «χρυσής» έκπληξης:
Βρήκε θαμμένους δεκάδες ράβδους χρυσού και ως εκ τούτου οι εργασίες σταμάτησαν.
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στα τοπικά ΜΜΕ, τα μηχανήματα έπεσαν πάνω στο θησαυρό, οι εργασίες σταμάτησαν, ο χρυσός δηλώθηκε στην αστυνομία, τα ευρήματα κατατέθηκαν στην Τράπεζα της Ελλάδος και οι ιδιοκτήτες του οικοπέδου πήραν εύρετρα, όπως προβλέπει ο νόμος.

Κανείς όμως από αυτούς δεν είδε με τα μάτια του τις ράβδους να βγαίνουν από το χώμα και τίποτα από όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται επίσημα ή ανεπίσημα από τις αρχές.

Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν έχει καμία ενημέρωση ή καταγραφή, ούτε υπάρχει σήμα της αστυνομίας προς την τράπεζα για αναζήτηση τιμαλφών. Από την πλευρά του, ο αστυνομικός διευθυντής Ιωαννίνων Θεοχάρης Αγόρης δεν επιβεβαιώνει ότι η αστυνομία ενημερώθηκε ή κλήθηκε να επέμβει για εύρεση τιμαλφών στην περιοχή. Οπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις όμως, έτσι και τώρα οι φήμες τρέφουν το μύθο και τα όνειρα.

Πηγή: Espresso, 18/01/2010, ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
georgees

Re: Ανθρακες ο θησαυρός στο Ιταλικό νεκροταφείο

Δημοσίευση από georgees »

καλα δεν ξερει κανεις τιποτε και τα τσεποσανε παλι τα λαμογια!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”