Στο πέτρινο καράβι έψαχναν τις λίρες

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Στο πέτρινο καράβι έψαχναν τις λίρες

Δημοσίευση από admin »

Επιχείρηση αναζήτησης θησαυρού στο ορυχείο των Πετρωτών, απέδειξε ότι τελικά άνθρακες ήταν ο θησαυρός
Δύσκολη επιχείρηση αναζήτησης σε βάθος 7 μέτρων, οι χρυσοθήρες ήταν δεμένοι με σχοινιά

Κομοτηναίοι χρυσοθήρες αλλά και Θεσσαλονικείς ανέλαβαν από κοινού επιχείρηση αναζήτησης χαμένου θησαυρού στην σπηλιά των Πετρωτών, όπου υπάρχει η χαρακτηριστική περιοχή του πέτρινου καραβιού όπως λέγεται, σε βάθος 7 μέτρων.

Ο σχηματισμός των πετρωμάτων αυτών έγινε από τις εξορύξεις του λατομείου, αλλά εκεί οργιάζουν οι φήμες ότι τάφηκε μεγάλος θησαυρός, ενώ η προσέγγισή του ήταν πολύ δύσκολη.

Η επιχείρηση που όπως πληροφορηθήκαμε έγινε με άκρα μυστικότητα, έφερε στην περιοχή μας τους εξειδικευμένους αυτούς ανθρώπους, που δέθηκαν με σχοινιά όπως μας πληροφόρησαν και αιωρούμενοι σχεδόν έψαξαν όλα τα σημεία με ανιχνευτές μετάλλων για να βεβαιωθούν τελικά με απογοήτευση, ότι δεν υπήρχε θησαυρός.

Η αγωνία ήταν έντονη αλλά και η επικινδυνότητα του συνεργείου που συνοδευόταν και από άτομα της Κομοτηνής, που κάτω από τον κοινό στόχο μοιράστηκαν τα μυστικά και τις πληροφορίες που είχε ο καθένας προκειμένου να πέσουν στον θησαυρό. Τα σχέδια ήταν πολλά, αλλά ναυάγησαν, αφού τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που τις είχαν αγοράσει μαζί και με ειδικά κιτάπια από την Τουρκία.

Πηγή: xronos.gr, 27/08/2010, Μ.Μ.
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”