Αναζητούν θησαυρό του Αλή Πασά στην Βασιλική Τρικάλων

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
dvavoul
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 23 Ιαν 2007, 07:32

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από dvavoul »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κράζετε τους ραβδοσκόπους. Μήπως γιατί έχουν κάτι το οποίο δεν έχουν κάποιοι άλλοι; Η ζήλια είναι σήψη στα κόκκαλα λέει μία παροιμία. Όταν κάποιος διαπιστώνει ότι είναι ραβδοσκόπος είναι σαν κάποιον που ξεκινάει να πάει σχολείο ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο. Μέχρι το πανεπιστήμιο θέλει πολύ κόπο, ιδρώτα και υπομονή. Υπομονή επίσης χρειάζετε όποιος συνεργάζετε μαζί του. Δεν είναι όλοι οι ραβδοσκόποι ίδιοι. Η γή διαθέτει πολλά μέταλλα και πετρώματα. Δεν τους επηρεάζουν όλους το ίδιο. Και πολλές φορές για να μην πώ πάντα ακόμη και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν πως να ανακαλύψουν το χάρισμα το οποίο διαθέτουν. Η γνώση έρχεται σιγά-σιγά μέσα από πολλές προσπάθειες. Πρίν από 20 έτη όταν διαπίστωσα ότι είμαι ραβδοσκόπος καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι και έλεγα ότι με επηρεάζουν μόνο τα ευγενή μέταλλα και το νερό. Μετά από 20 χρόνια όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Πολλά μέταλλα και είδη πετρωμάτων με επηρεάζουν. Ο τρόπος εργασίας όμως είναι διαφορετικός. Και μη βγεί κανένας και πεί άμα είσαι ραβδοσκόπος γιατί δεν είσαι πλούσιος ή γιατί δεν έχεις βγάλει καμιά δουλειά; Οι δουλειές είναι λίγες και η επιφάνεια της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη για έρευνα. Μια ζωή να αφιερώσεις δεν φτάνει........ Τέλος πάντων καλή επιτυχία στον καλλιτέχνη στην Βασιλική Τρικάλων.
Άβαταρ μέλους
ghjk
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1223
Εγγραφή: 12 Ιουν 2007, 08:56
Τοποθεσία: Άργος

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από ghjk »

Kαλημερα,
Δεν νομιζω να εκραξε κανεις τους ραβδοσκοπους.
Αν αναφερεσαι στο δικο μου μηνυμα, εγω μιλαω για το τοπικο που λογικα εβαλε εκει ο ανθρωπος πριν σκαψει. Εχω δει σοβαρα μηχανιματα να "βλεπουν" πετρες.
Tα εμπόδια τα συναντάει μόνο όποιος αποφάσισε να νικήσει τον εαυτό του. Στην πτώση δεν υπάρχουν εμπόδια, είναι ελεύθερη κ ανώδυνη.
http://www.youtube.com/watch?v=U_8PLcQONcA
asterioss

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από asterioss »

Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι να εχουμε να λεμε και εμεις και μμε και ο καντινιερης την καλυτερη δουλεια χαχαχαχαχα το θεμα ειναι να μαθουμε ποιος τον χρηματοδοτη τα αλλα ολα ειναι μπαρουφες ετσι νομιζω, και ποιος μοναχος κτλ και σιγα μην εδινε ο μοναχος τον χαρτη εαν τον ειχε εδω εκαναν μια ελλαδα ανω κατω με το βατοπαιδι για τα φραγκα και θα δινανε χαρτες για θησαυρους του αλη και καθε αλη μην τρελαθουμε κιολας.
Άβαταρ μέλους
TOUNEL
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 20 Φεβ 2010, 18:41

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από TOUNEL »

Θα δώσω μια άλλη διάσταση στην υπόθεση. Ο κύριος που αναζητά τον θησαυρό του Αλή Πασά, δίνει μεγάλη διάσταση στο θέμα και μάλιστα την κατάλληλη χρονική περίοδο π.χ. Δημοτικές Εκλογές, Δ.Ν.Τ. Γίνεται ντόρος, καλύπτεται από τα ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κόσμου εκτινάσσεται. Παρατηρείστε πώς άρχισε βαθμιαία να εκτυλίσσεται η υπόθεση προ διμήνου περίπου. Αποτέλεσμα να υπάρξουν περιστασιακοί ή μη χρηματοδότες, πρόθυμοι για όλα.
Παίρνει 10 ξοδεύει 5 και ............... βγάζει τη χρονιά του. Έτσι κάθε φθινόπωρο έχει και μια παρόμοια δουλειά. Πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό ήταν στην Ακράτα. Ακόμη πιο πίσω χρονικά στον Αστακό. Του χρόνου θα είναι αλλού. Πιθανόν στην περιοχή των Σερρών ή της Ξάνθης. Ποιός ξέρει;
tunnel's rod
manabellas
Δημοσιεύσεις: 431
Εγγραφή: 25 Φεβ 2009, 14:10
Τοποθεσία: περιοχη θεσσαλονικης

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από manabellas »

mr tunel
Πόσα χρήματα λέτε να ξοδεύτηκαν για την επιχειρηση στη Βασιλική ?
πρώτα η πίστη,μετά η πατρίδα,μετά η οικογένεια,μετά οι φίλοι,μετά η ανθρωπότητα.
mirmidonas55
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 11:20
Τοποθεσία: Λάρισα

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από mirmidonas55 »

Σωστός TOUNEL. Τα μεγάλα κορόϊδα τα οποία έδιναν πολλά λεφτά για να αγοράσουν έναν χάρτη πέθαναν και έτσι τώρα χτυπάνε με άλλο τρόπο. Δημιουργούνε ψεύτικους χάρτες αλλά διοχετεύουν την πληροφορία ότι δεν τους πουλάνε με τίποτα για να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι είναι αληθινοί. Πλασάρουν στην πιάτσα και μια ιστορία ότι ο χάρτης βγήκε από το Άγιο Όρος, η οποία (ιστορία) στόμα με στόμα, με την μέθοδο του σπασμένου τηλεφώνου γιγαντώνεται καθώς ο καθένας βάζει και νέα στοιχεία μέσα. Και μετά τα θύματα έρχονται μόνα τους και ζητάνε να μπούνε στην επιχείρηση δίνοντας (το λιγότερο) από 2 χιλιάρικα ο καθένας ζητώντας ένα ποσοστό 2%. 20 άτομα να μαζευτούν από 2.000 ο καθένας μαζεύει 40.000. Δίνει τα 20.000 για την ανασκαφή και τις άδειες και του μένουν τα υπόλοιπα. Στην πραγματικότητα βέβαια μπορεί να παίζουν και πολύ μεγαλύτερα ποσά και το κέρδος τους να είναι 6ψήφιος αριθμός.

Αν δείτε και τα βιντεάκια στο utube (http://www.youtube.com/watch?v=J6jecKhYW1E) θα δείτε ότι το πουλάει πολύ καλά το προϊόν του καθώς στην ανασκαφή εμφανίστηκε με χρυσό μπουφάν και χρυσό καπέλο. Marketing specialist ο τύπος, το έχει σπουδάσει το θέμα.

Και όλες οι ιστορίες όπως λέει ο TOUNEL έχουν κοινά στοιχεία. Μεγάλα βάθη (30 μέτρα) και αμύθητα ποσά (100 τόνοι).
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από admin »

Όλα αυτά που λέτε είναι μόνο εικασίες. Ο καθένας μπορεί να υποθέτει ότι θέλει, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι σε θέση πραγματικά να ξέρει τι γίνεται εκτός και αν είναι του άμεσου περιβάλλοντος. Εγώ το μόνο που θα πω είναι, προσέξτε πως αναφέρεστε για άλλους ανθρώπους, το θέμα είναι λεπτό και μπορεί να επιφέρει συνέπειες αν κάποιος θιχτεί. Το φόρουμ είναι δημόσιο, δεν συζητάμε στην αυλή του καφενείου.

Όσο για τους χρηματοδότες, ανά πάσα στιγμή μπορούν να γνωρίζουν τις τιμές της αγοράς (γεωτρύπανο, jcb, κ,λπ.) με μια απλή ερώτηση και για κάθε εργασία κόβονται αποδείξεις. Εδώ κυκλοφόρησε ότι σέρβοι μαφιόζοι βρίσκονται πίσω από την χρηματοδότηση και οι έρευνες γίνονται βάση χαρτών που ανακάλυψαν στο χώμα οι σέρβοι. Καταλαβαίνει κανείς τι παραφιλολογία έχει αναπτυχθεί, ας μην συμβάλουμε και εμείς σε αυτό.

Τώρα αν δεν χρηματοδοτεί ο ίδιος τις έρευνες του αλλά έχει συνεργάτες, αν υποθέσουμε ότι συμβαίνει αυτό, έχει δικαίωμα να πει ότι, βρούμε δεν βρούμε εγώ θέλω τόσα που μπαίνω μπροστά και αναλαμβάνω. Εφ όσον το έχουν δεχτεί αυτό, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό.
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Άβαταρ μέλους
TOUNEL
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 20 Φεβ 2010, 18:41

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από TOUNEL »

Admin, ό,τι ανέφερα περί χρηματοδοτών παραπάνω, φυσικά και είναι εικασίες. Απλούστατα η προϊστορία των γεγονότων αυτών, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε παρόμοια συμπεράσματα, τα οποία είναι φυσικά αυθαίρετα. Αν παρόλα αυτά έθιξα κάποιον ζητώ συγγνώμη.
tunnel's rod
Άβαταρ μέλους
PANOSX
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 02 Μάιος 2010, 18:26
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από PANOSX »

συγουρα καποια συμφεροντα εξυπηρετει το παιχνιδι που στησανε εκει,πολλα μπορουμε να φανταστουμε,για τιποτα ομως δεν μπορουμε να ειμαστε συγουροι!

δεν νομιζω οτι κανενας απο εμας αν ειχε μια δουλεια σαν αυτη θα εβγενε στη δημοσιοτητα,η δημοσιευση σε τετοιο βαθμο εγινε σκοπιμα!
Ενας χρονος μετα ειναι λιγο πιο λιγο απ'το λιγο...
Άβαταρ μέλους
night-scan
Administrators
Administrators
Δημοσιεύσεις: 3928
Εγγραφή: 19 Ιαν 2007, 12:00
Τοποθεσία: ΑΙΤ/ΝΙΑ

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από night-scan »

Και ατον Αστακο Αιτωλοακαρνανιας οταν εσκαβε, τοσο σιγουρος ηταν και εκει οτι θα τα εβρισκε.
Ερπιστρυοφορα...............για αποτελεσματα χωρις ιδρωτα.
Άβαταρ μέλους
scrooge
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 05 Μαρ 2007, 19:35

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από scrooge »

Μόνο σίγουρος..Έτοιμος να τον πάρει και να φύγει..Οι περισσότεροι βέβαια από την περιοχη δεν τον πίστεψαν,γιατί είναι σκαναρισμένος και από άλλους ο τόπος...Στο λέω γιατί είμαι απο εκεί
psaxtiri
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: 12 Ιαν 2007, 21:03

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από psaxtiri »

υπαρχουν κατα την γνωμη μου, αρκετες διαστασεις στο ολο θεμα.
οι ιστοριες που ψαχνει ειναι αληθινες, οι χωροι ομως ειναι λαθος. αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οτυπος εχει πληροφορηση, αλλα δεν μπορει να την εκμεταλευτει σωστα, και να την τοποθετησει σωστα. αυτα πχ που εψαχνε στον αστακο, υπαρχουν κανονικα, αλλα οχι εκει που εσκαψε.
ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΠΑΛΙ
ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ.... ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Άβαταρ μέλους
night-scan
Administrators
Administrators
Δημοσιεύσεις: 3928
Εγγραφή: 19 Ιαν 2007, 12:00
Τοποθεσία: ΑΙΤ/ΝΙΑ

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από night-scan »

scrooge έγραψε:Μόνο σίγουρος..Έτοιμος να τον πάρει και να φύγει..Οι περισσότεροι βέβαια από την περιοχη δεν τον πίστεψαν,γιατί είναι σκαναρισμένος και από άλλους ο τόπος...Στο λέω γιατί είμαι απο εκεί
Φιλε scrooge για τον συγκεκριμμενο εχεις δικιο, για την περιοχη ομως μην εισαι τοσο απολυτος επειδη το λενε ολοι που τον εχουν σκαναρει.
Ερπιστρυοφορα...............για αποτελεσματα χωρις ιδρωτα.
natawa
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 04 Φεβ 2008, 10:51

Re: Αναζητούν θησαυρό στην Βασιλική Τρικάλων

Δημοσίευση από natawa »

φιλοι γεια σας τυγχανει να ξερω πολυ περισοτερα απο εσας ουτε πληροφοριες εχει ουτε χαρτες ουτε πληρωνει ο ιδιος, πιστευει οτι το μηχανημα που εχει το οποιο ειναι ιδιοκατασκευη φτιαγμενο στην αυστραλισε παει επανω στο χρυσο και ειναι κεθετος σε αυτο το ιδιο εκανε στην ακρατα το ιδιο στον αστακο και σε αλλες περιοχες που γνωριζω στην κρατα μιλουσε δια εκατο τοννους και μαλιστα ειχε εμφανιστει στον οικονομεα καμπουρακη στο μεγα. δεν εχει τοπικο εχει το μηχανημα που ανεφερα και ενα γεωφυσικο με εικονες που εξιταρουν την φαντασια δηλαδη κιουπια με πεντολιρα καλο ειναι να μην ασχολουμεθα γιατι δεν προκειται δια σοβαρη περιπτωση εγω τουλαχιστον που ξερω πολυ καλα δεν προκριται να ξανα ασχοληθω και το λεω αυτο γιατι πιστευει οτι το μηχανημα του πιανει κατι χιλ.. σε βαθος δε σε αποσταση αστο και το χειροτερο βρισκει πετρελαιο και κατι αλλο που δεν χρειαζεται να αναφερω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”