Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

nasos19811
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 12 Αύγ 2010, 16:21

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από nasos19811 »

Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση της ανασκαφής για την ανεύρεση θησαυρού αμύθητης αξίας στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων
ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ΓΙΆΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΉΣ ON 9:00 Μ.Μ.
Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση της ανασκαφής για την ανεύρεση θησαυρού αμύθητης αξίας σύμφωνα με τις πληροφορίες στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Μια αντιδικία που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους τρεις εμπλεκόμενους στην υπόθεση που διεκδικούν μερίδιο στον θησαυρό, από την περιοχή της Πάτρας της Θεσσαλονίκης αλλά και της Κορινθίας φαίνεται πως αλλάζει τους συσχετισμούς και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα τραβήξει αρκετά και θα φτάσει με απόλυτη σχεδόν βεβαιότητα στη Δικαιοσύνη. Με αμείωτη ωστόσο ένταση και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συνεχίζονται οι ανασκαφές στην περιοχή τις οποίες ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε καρέ καρέ...
nasos19811
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 12 Αύγ 2010, 16:21

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από nasos19811 »

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να βγεί στο φως ο πειρατικός θησαυρός που από εκτιμήσεις κάποιων ανέρχεται στο ύψος των 5 δις ευρώ!Το σίγουρο είναι ότι μέσω μικροκάμερας είδαν τα σεντούκια και είναι θέμα χρόνου να ανασυρθεί στην επιφάνεια.
Δείτε το βίντεο που τράβηξε από μακριά το perahora.gr και τις προσπάθειες που γίνονται από το συνεργείο για την.....
ανάσυρση του θησαυρού.
GIANNIS
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 12 Δεκ 2007, 15:25

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από GIANNIS »

Φιλε nasos 19811 ενημερωσε μας σχετικα με την υποθεση , απο οτι βλεπω εχεις την προσβαση στη περιοχή.
Ασχετα με το αν πραγματι βρεθει κατι η όχι, το θεμα ειναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ευχαριστουμε.
Άβαταρ μέλους
ghjk
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1223
Εγγραφή: 12 Ιουν 2007, 08:56
Τοποθεσία: Άργος

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από ghjk »

Tα εμπόδια τα συναντάει μόνο όποιος αποφάσισε να νικήσει τον εαυτό του. Στην πτώση δεν υπάρχουν εμπόδια, είναι ελεύθερη κ ανώδυνη.
http://www.youtube.com/watch?v=U_8PLcQONcA
Άβαταρ μέλους
balkanios
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 31 Ιαν 2011, 00:15
Τοποθεσία: Ξανθη

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από balkanios »

Αυτο μου θημησε μια παρομια δουλεια που εγινε πριν 1,5περιπου χρονο στην σταυρουπολη Ξανθης[σπηλια-πορτα κλειστη-γεωτρηπανα-καμερες που κατεβεναν απο της τρυπες-5δις θυσαυρος]και σε αυτον τον θυσαυρο χαθηκαν κατι χιλιαδες ευρο.
nasos19811
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 12 Αύγ 2010, 16:21

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από nasos19811 »

http://www.youtube.com/watch?v=gPWV04iQF3Q
Τη Δευτέρα ξανά οι εργασίες για το θησαυρό
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από admin »

Σε θρίλερ με άγνωστες ακόμα πτυχές και συνέπειες εξελίσσεται η υπόθεση ανεύρεσης ενός αμύθητου θησαυρού στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Και ενώ όλα φαίνονταν ότι ήταν απλά και κυλούσαν ομαλά, μια αντιδικία μεταξύ των εμπλεκομένων στην όλη υπόθεση, αλλάζει τους συσχετισμούς και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα τραβήξει αρκετά και θα φτάσει με απόλυτη σχεδόν βεβαιότητα στη Δικαιοσύνη. Κατ΄ αρχήν να πούμε, ότι με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εργασίες ανασκαφής και οι έρευνες που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα με σκοπό την ανεύρεση του κρυμμένου θησαυρού στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Όπως είναι φυσικό, έχει μεγαλώσει και η αγωνία των εμπλεκομένων στην όλη υπόθεση που περιμένουν πως και πως τα αποτελέσματα των ερευνών. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον μεγαλύτερο ίσως θησαυρών όλων των εποχών και ότι η αξία του ξεπερνά τα 50 δις ευρώ..!!! Οι εργασίες γίνονται με πολύ προσοχή ενώ εποπτεύονται από ισχυρή αστυνομική δύναμη και έχει απαγορευθεί από την αστυνομία στους πάντες να πλησιάσουν την περιοχή…

Η διαμάχη των τριών δικαιούχων…

Ο ξάδερφος ενός εκ των τριών, είχε στα χέρια του κάποια πειρατικά χαρτιά που έκαναν λόγο για την περιοχή και τον θησαυρό. Ανέθεσε λοιπόν στον ένα εκ των τριών να βγάλει τις κατάλληλες άδειες για την ανασκαφή. Επειδή όμως αυτός κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και δεν είχε επαφή με τη Ν. Ελλάδα και την περιοχή της Πάτρας, βρήκε κάποιον άλλο, (αυτός που φαίνεται δεύτερος δικαιούχος) και του ανέθεσε να βγάλει τα κατάλληλα έγγραφα και τις άδειες. Έκαναν μάλιστα και ιδιωτικό συμφωνητικό οι τρεις τους, (τα δύο εξαδέλφια και το τρίτο πρόσωπο), το οποίο έλεγε ότι θα μοιράζονταν το θησαυρό και τα εύρετρα σε ποσοστό 40-40-20% αντίστοιχα. Αυτά, όπως λένε οι ίδιοι, έγιναν παρουσία φίλων του και μάλιστα παρουσία και ενός απόστρατου της αστυνομίας. Το συμφωνητικό υπεγράφη στα ΚΕΠ. Στις 31/12/10 ο Θεσσαλονικιός δικαιούχος ήρθε στην περιοχή και έδειξε στο τρίτο πρόσωπο το σημείο, τα πιθανά βάθη, κ.τ.λ. καθότι και μηχανικός – γεωλόγος. Περίμενε επί μήνες για την έκδοση των αδειών, αλλά μάταια.

Σε επικοινωνία με την Κτηματική υπηρεσία, διαπίστωσε μεγάλη καθυστέρηση στην προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων για την άδεια, τοπογραφικά, κτ.λ., ενώ αναφέρει ότι το τρίτο πρόσωπο δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, κάτι που τον έβαλε σε υποψίες, ενώ πληροφορήθηκε ότι έχουν αρχίσει ήδη έρευνες στην περιοχή που ο ίδιος είχε υποδείξει. Τότε αναγκάστηκε να κάνει καταγγελία με τη μορφή εξωδίκου και ο τρίτος να απαντήσει με την ίδια μορφή, λέγοντας ότι οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες. Τον Απρίλιο που πέρασε και συγκεκριμένα στις 11/4, ο Θεσσαλονικιός δικαιούχος επανήλθε με συμπληρωματική αίτησή του και στη θέση του τρίτου προσώπου από την Πάτρα βάζει έναν άλλο αντίκλητο από την περιοχή της Κορινθίας με το ίδιο ποσοστό (20%). Έτσι προσκομίστηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα δικαιολογητικά για την έναρξη των εργασιών. Όπως όμως αναφέρει ο Θεσσαλονικιός δικαιούχος, διαπιστώθηκε ότι έχει δοθεί ήδη ατομική άδεια από υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου στον Πατρινό ο οποίος πλέον είχε βγει από το συμφωνητικό και ο οποίος είχε καταθέσει αίτηση στις 31/3/11. Και ο ίδιος αναρωτιέται: Αφού είχε κατατεθεί νωρίτερα αίτηση από τον Πατρινό, γιατί όταν πήγαμε εμείς για την αίτηση για την ίδια περίπτωση, δεν μας ενημέρωσε σχετικά η αρμόδια υπηρεσία; Το θέμα θα κινηθεί πλέον δικαστικά και όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, «θα υπάρξει τεράστιος πολιτικός θόρυβος και πολλοί θα «χάσουν τον ύπνο τους»!

Η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης…

Σε απάντηση επί του θέματος ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος ( ο οποίος να σημειώσουμε έψαξε άμεσα το θέμα και το ίδιο άμεσα απάντησε), ανέφερε τα εξής: «Κατ΄ αρχήν να αναφέρω ότι δεν έχω καμία σχέση προσωπικά με τέτοιου είδους άδειες, αφού οι αρμοδιότητες αυτές έχουν ήδη εκχωρηθεί. Υπάρχει συγκεκριμένη υπηρεσία που ασχολείται με αυτά… Όπως ενημερώθηκα από την υπηρεσία λοιπόν, επειδή υπήρξε αντιδικία μεταξύ των εμπλεκομένων, η υπηρεσία έστειλε την υπόθεση στο παράρτημα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στην Πάτρα. Και το Νομικό Συμβούλιο γνωμοδότησε υπέρ αυτού που έχει σήμερα την άδεια για τις ανασκαφές. Οι όποιες αντιδικίες μεταξύ των εμπλεκομένων, είναι ένα άλλο θέμα που δεν αφορά την υπηρεσία».

Πηγή: korinthostv.blogspot.com, 25.06.2011
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
chris
Δημοσιεύσεις: 202
Εγγραφή: 10 Φεβ 2007, 17:00
Τοποθεσία: ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ(ΜΕΓΑΡΑ)

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από chris »

υπαρχει κανενα νεο καινουργιο???
Νους υγιής εν σώματι υγιεί!
Giorgoskalamata
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 21 Φεβ 2010, 23:15

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από Giorgoskalamata »

Εμαθε κανεις τι εκαναν?
nasos19811
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 12 Αύγ 2010, 16:21

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από nasos19811 »

Giorgoskalamata έγραψε:Εμαθε κανεις τι εκαναν?
Οι εργασιες θα συνεχιζονταν σημερα.Δεν υπαρχουν νεοτερα, και μαλιστα απαγορευτηκε στα τοπικα μεσα να βιντεοσκοπουν ακομη και απο μακρια.Δεν γνωριζω αν η 48ωρη απεργια επιρεασει τις εργασιες,παντος αν η επιχειρηση στευθει με επιτυχια η οχι ειναι θεμα 1 -2 ημερων να το μαθουμε
nasos19811
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 12 Αύγ 2010, 16:21

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από nasos19811 »

Τερματίσθηκαν σήμερα οι εργασίες ανασκαφής για την ανεύρεση του θρυλικού θησαυρού των πειρατών του 15ου αιώνα στην κόκκινη σπηλιά Αγίων Θεοδώρων. Αφού τα μηχανήματα επί 8 ημέρες δούλευαν ακατάπαυστα δεν βρέθηκαν τα σημάδια ύπαρξης του θησαυρού και τελικά δόθηκε εντολή αποκατάστασης του χώρου. Η ανασκαφική προσπάθεια σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχιστεί πάντα με την νόμιμη άδεια και μόνο όταν ολοκληρωθεί θα είμαστε σε θέση να πούμε αν τελικά υπήρχε ή ήταν άνθρακες ο θησαυρός και η σχετική πληροφορία.

Πάντως κανένας, ούτε από τους εντεταλμένους υπαλλήλους που εκπροσωπούσαν αρχές και δημόσιες υπηρεσίες, ούτε από τους εντολείς της ανασκαφής, υπήρξε η παραμικρή διάθεση για να μιλήσουν και να τοποθετηθούν πάνω στα δρώμενα. Έκδηλη ήταν η αγωνία τους, ενώ και οι περίεργοι που «χτένιζαν» με το βλέμμα τους τις κινήσεις των σκαπτικών και όσοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις από μακριά ενδιαφερόταν κατά βάθος για το αν βρεθεί σένα τόσο εύκολο σημείο ο πολυθρυλούμενος θησαυρός ή όχι.

Πηγή: e-istos.gr, 28/06/2011

Ενα οχι και τοσο διαφωτιστικο δημοσιευμα
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από admin »

Σάλος στην Κόρινθο με τον αμύθητο θησαυρό

Αμύθητο θησαυρό, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια ευρώ, ψάχνουν σε σπηλιά στην Κόρινθο. Χάρτης των σύγχρονων Ιντιάνα Τζόουνς, ένα παλιό πειρατικό χειρόγραφο που θα τους οδηγήσει στην εύρεση των πολύτιμων λίθων και των αμέτρητων χρυσών λιρών.

Σύμφωνα με την Espresso, τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι χρυσοθήρες θα τους οδηγήσουν σε κασέλες με χρυσά νομίσματα και πολύτιμους λίθους που βρίσκονται σε σπηλιά μεταξύ των περιοχών Σουσακίου και Αγίων Θεοδώρων του νομού Κορινθίας.

Φήμες αναφέρουν ότι στα βάθη της σπηλιάς κρύβεται, επίσης, το αυτοκρατορικό ξίφος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, το οποίο κοσμούν δύο τεράστια διαμάντια.

Όλα ξεκίνησαν όταν στα χέρια ενός 85χρονου άντρα έπεσε πριν από λίγα χρόνια ένα χειρόγραφο που χρονολογείται από το 1838 και αναφέρει το ακριβές σημείο όπου έχει θαφτεί ο αμύθητος θησαυρός, που αποτιμάται στα 500.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για μία κασέλα η οποία περιέχει 1 εκατομμύριο χρυσές λίρες, 500 τάλαντα, 280 βενετσιάνικα νομισματα και αμέτρητα σμαράγδια.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ενημέρωσε τον 71χρονο συγγενή του και αποφάσισαν να αρχίσουν τις ανασκαφές. Προκειμένου να βγάλουν τις άδειες, ζήτησαν τη βοήθεια ενός κατοίκου από την Πάτρα, ο οποίος, όπως αργότερα διαπιστώθηκε, αποφάσισε να κάνει μόνος του την ανασκαφή.

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, οι κάτοικοι της οποίας περιμένουν με αγωνία να δουν αφενός την εξέλιξη της διένεξης ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφετέρου αν θα βρεθεί ο πολυπόθητος αμύθητος θησαυρός.

Πηγή: real.gr, 29/06/2011
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
nasos19811
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 12 Αύγ 2010, 16:21

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από nasos19811 »

Πλαστικά μπουκάλια ο "θησαυρός" στους Αγ. Θεοδώρους

http://loutraki1.blogspot.com/2011/06/b ... _1200.html
chris
Δημοσιεύσεις: 202
Εγγραφή: 10 Φεβ 2007, 17:00
Τοποθεσία: ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ(ΜΕΓΑΡΑ)

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από chris »

Απο που θα μαθουμε κανα νεο.τι γινετε εκει???
Νους υγιής εν σώματι υγιεί!
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα

Δημοσίευση από admin »

Τίποτε δεν γίνεται εκεί. Δεν εντόπισαν αυτά που έλεγαν, έκλεισαν την τρύπα και έφυγαν.

http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/0 ... _8754.html
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”