Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από admin »

Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων» είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λάρισα καθώς περίπου 60 άτομα από ολόκληρη τη χώρα, έδωσαν το ετήσιο ραντεβού τους στην πόλη μας και αντάλλαξαν απόψεις για τα... κατορθώματά τους και για πολλά άλλα.

Πρόκειται για ανθρώπους όλων των ηλικιών που έχουν σαν χόμπι, μεράκι και πάθος τους την αναζήτηση κρυμμένων και χαμένων θησαυρών στον ελληνικό χώρο με πολλά όμως προβλήματα καθώς το...χόμπι ειδικά στην πατρίδα μας ακόμα αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες.

Ο νομός Λάρισας, ο Όλυμπος, ο Κίσσαβος και πολλές άλλες περιοχές έχουν κατά καιρούς αποτελέσει πρωτοσέλιδα θέματα στις εφημερίδες και όχι μόνο και η δράση των «χρυσοθήρων» σε νόμιμα πάντα πλαίσια έχει γίνει αντικείμενο ατέλειωτων συζητήσεων που πάντα αναβίωναν ιστορίες από την Τουρκοκρατία, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και τον Εμφύλιο, φτάνοντας ακόμα μέχρι και στις αναζητήσεις χαμένων κερμάτων και χρυσαφικών στις πολυσύχναστες κοσμικές παραλίες του καλοκαιριού.

Στη συνάντηση μέσα από καλό κρασί και μεζέδες σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη ετέθη επί τάπητος και συζητήθηκε σε βάθος η όλη νομοθεσία που διέπει τη χρήση των ανιχνευτών τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να κάνουν εντοπισμό και διαχωρισμό μετάλλων σε αρκετό βάθος.

Η νομοθεσία, όπως επισημάνθηκε κάπου «χωλαίνει» καθώς επιτρέπει μεν την αγορά και πώληση τέτοιων ανιχνευτών, αλλά απαγορεύει ουσιαστικά τη χρήση τους με αποτέλεσμα κάποιος που τον κατέχει να κινδυνεύει να συλληφθεί!

Εκεί αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια ώστε να ιδρυθεί ένας Σύλλογος, αλλά και να διοργανώνονται αγώνες κάθε χρόνο στους οποίους θα κρύβονται κάποιοι «θησαυροί» που στη συνέχεια θα καλούνται οι διαγωνιζόμενοι να ανακαλύψουν...

Και κείμενο

Στη συνάντηση ετέθη υπόψη όλων των παρευρισκομένων και κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (...πσαχτήρια το σχετικό μπλογκ) που με υπογραφές ζητά να υπάρξει η σχετική παρέμβαση ώστε το χόμπι να έχει καλύτερες ημέρες.

Ιδού λοιπόν:

«Φίλοι και συνάδελφοι χομπίστες χρυσοθήρες.

Γίνεται μια προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών και κατάθεσής τους στη Βουλή και στους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχουμε στην κατοχή μας νόμιμα αγορασμένα μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων με τιμολόγια και όλα τα νόμιμα παραστατικά, αλλά είμαστε παράνομοι έξω από το κατάστημα, ή αν μας σταματήσουν για έλεγχο. Πηγαίνουμε αυτόφωρο με διάφορες προφάσεις και καταγγελίες με αποτέλεσμα, το μηχάνημά μας να κατάσχεται, και να εκκρεμεί πάνω από το κεφάλι μας μια δικαστική απόφαση για αυτό που αγοράσαμε νόμιμα.

Εδώ αρχίζει και το παράλογο της νομοθεσίας:

Εφόσον ο αρχαιολογικός νόμος απαγορεύει ρητά τη χρήση και κατοχή τέτοιων μηχανημάτων, γιατί το υπουργείο Εμπορίου τα αφήνει ελευθέρα προς αγορά; Αυτό είναι κάτι που αντιβαίνει στην ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ελεύθερου εμπορίου εντός της κοινότητας, άρα και το κράτος είναι παράνομο με τη σχετική απαγόρευση.

Αυτό που ζητάμε είναι η ελεύθερη διακίνηση των ανιχνευτών μετάλλων, και χώρους που θα μας ορίσει η αρχαιολογία για να ασκούμε το χόμπι μας ελεύθερα.

Ζητάμε να υπογράψετε όσοι περισσότεροι μπορείτε, είτε ανώνυμα είτε επώνυμα, και γνωρίζω ότι είμαστε αρκετοί χιλιάδες στο χόμπι.

Ας δείξουμε επιτέλους τη δύναμή μας σαν πολίτες αυτής της χώρας, και ότι δεν είμαστε πολίτες Β’ κατηγορίας και όσοι έχουν ανιχνευτές αυτόματα να χαρακτηρίζονται αρχαιοκάπηλοι.

Το μεγαλύτερο μέρος είναι υγιείς χομπίστες οικογενειάρχες.

Δείξετε τη δύναμή σας βάζοντας την υπογραφή σας».

...Όσο για τα υπόλοιπα το χόμπι του...ψαξίματος περνά πραγματικά ημέρες δόξης στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία μόλις τη χρονιά που μας πέρασε πουλήθηκαν πάνω από 3.000 ανιχνευτές μετάλλων διαφόρων τύπων ενώ επίσημα οι άδειες που εκδόθηκαν από την Κτηματική Υπηρεσία έφθασαν περίπου στις εξήντα.

Τώρα για φωτογραφίες και άλλα μη τα ζητάτε γιατί γενικώς το... πράγμα θέλει διακριτικότητα και εχεμύθεια όσο για τα υπόλοιπα έγινε και κλήρωση όπως απαιτεί το πρωτοχρονιάτικο έθιμο και το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων το κέρδισε ο κ. Ιόνιο.

Πηγή: eleftheria.gr, Δημήτρης Βάλλας, 01/02/2012
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Kostas Anastasiou
Δημοσιεύσεις: 1616
Εγγραφή: 14 Μάιος 2007, 22:34
Τοποθεσία: Θεσπρωτια

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από Kostas Anastasiou »

Μπραβο! Πολυ ωραιο θεμα και συγχαρητηρια! Θα επιθυμουσα να ειμαι και εγω, αλλα δεν πειραζει καποια αλλη φορα! Δυστυχως ομως οτι αποκλειεται οτι αγωνας και να γινει, οτι θα ειναι δικαια μοιρασμενος και οι απαντησεις αρνητικες για εμας. Βγαζω τα συμπερασματα αυτα, γιατι ειμαστε 11.000.000 Ελληνες περιπου και δεν μπορουμε να διεκδικησουμε τα απλα, τα δικαια και την λογικη!!! Δουλεια και οτι μας στερουνε αλλο και ειμαστε σε αυτο το χαλι.
Που να πουμε για να ψαχνουμε για θησαυρους, γιατι η απαντηση ειναι οτι βρισκεται στο εδαφος ειναι κρατικη κληρωνομια, που σημαινει ανηκουν σε αυτους που κανουνε κουμαντο σε ολους μας και σε ολα μας!!!
Ερωτηση: Μπορει καποιος οι καποιοι να μας πουνε με σιγουρια, οταν βρεθει ενας θησαυρος, χρυσου, η οτι αλλο πολιτιμο που να μην ενδιαφερει την Αρχαιολογια που πηγαινει τελικα, η τον πηγαινουνε;
Οχι που πρεπει να τον πανε, αλλα που πραγματικα καταλληγει;;;
Ελπιζω να μενει Ελλαδα και να μην ταξιδευει αεροπορικος η με καραβι για καποιο αλλο συγκεκριμενο κρατος...
Μην ξεχναμε πως και εγκρισει για την Ελλαδα και οτι κανει η Ελλαδα, απο αλλου ερχετε οπως ξερουμε ολοι μας και βλεπουμε καθε μερα σε βιντεο, νεα και ειδησεις!
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από admin »

Κώστα το coinsmania παρακολουθεί τις εξελίξεις αυτές αλλά σταθερά παραμένει ένας ουδέτερος παρατηρητής. Θα στηρίξουμε μια σωστή προσπάθεια όταν αυτή αποδειχτεί ότι κινείται μέσα στα σωστά πλαίσια και με την δέουσα σοβαρότητα.

Αυτό που έχω να πω στον Πάρη είναι ότι το βήμα που έκανε είναι σοβαρότερο απ’ ότι ίσως πιστεύει και θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά τα πάντα. Υποθέτω ότι θα υπάρχουν άτομα επιφορτισμένα να κάνουν διάφορες ενέργειες. Θα τους προτείνω να διαβάσουν πρώτα όλα τα κείμενα που δημοσιεύτηκαν ήδη, να τα ξαναδιαβάσουν και να τα ξαναδιαβάσουν χίλιες φορές. Μετά να επισημάνουν τα λάθη που υπάρχουν και να φροντίσουν να τα διορθώσουν. Έπειτα να διαβάζουν χίλιες φορές ότι ανακοινώνουν ή δημοσιεύουν και να διαβάζουν και χίλιες φορές όλους τους νόμους και τις σχετικές αποφάσεις, κάθε φορά που γράφουν ή λένε κάτι. Αν αποδειχτούν γραφικοί το έχασαν το παιχνίδι. Το ίδιο και αν είναι ανημέρωτοι ή επιπόλαιοι.

Προσωπικά δεν θα επισημάνω τίποτε επί της ουσίας, καθότι ουδέτερος στα τεκταινόμενα, θα τους ευχηθώ μόνο καλή τύχη. Τα μέλη μας και οι συντονιστές έχουν ελεύθερη βούληση να κάνουν ότι θέλουν, θα παρακαλέσω μόνο να μην υπάρξουν ζυμώσεις μέσα στο coinsmania. Ότι θέλετε από άποψη συμμετοχής, στην σελίδα του Πάρη.
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Άβαταρ μέλους
MoYiA
Δημοσιεύσεις: 1373
Εγγραφή: 01 Μάιος 2007, 02:14

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από MoYiA »

τα εχουνε φουσκοση λιγο τα πραγματα και ειναι λιγο κακο απο τη μια και λιγο καλο απο την αλλη μιας και το σαββατο ειμασταν δεν ειμασταν 30 ατομα αλλα η προβολη μιας κρασοκατανυξης σε πανεληνια συναντη ειναι λαθος.
μια απο κοινου συναντηση ολλων των μελων των σελιδων του χομπυ μας θα πρσδυδε μια δυναμικη παρουσια η οποια δεν θα περνουσε απαρατηρητη και θα συνεπαγοτανε σε μια ανοικτη
φωνη διαμαρτιριας και δηλωσεις ηχυρου παροντος ετσι ωστε να δημιουργιθουν αντιδρασεις και να υπαρξει η αμεση αναγκαιοτητα και παρεμβασει στα θεματα μας.
ακομα και μια ουδετερη σταση μπορει να κινηση νηματα απλα δηλονοντας παρων.
"Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
Άβαταρ μέλους
athanasia
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 19 Ιαν 2011, 16:35

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από athanasia »

συγχαρητηρια γιαννη που εβγαλες το θεμα στο φορουμ κυριοι η γνωμη μου ειναι οτι καποια στιγμη θα πρεπει να γινουν καποιες κινησεις απο οποιυς μπορουν ωστε να αλλαξουν καποια πραγματα στους νομους που μας απασχολουν πανω στο χομπι μας
Ψηφιστε Αλη Μπαμπα εχει μονο 40 κλεφτες
Άβαταρ μέλους
Κυριάκος
Δημοσιεύσεις: 2118
Εγγραφή: 19 Μαρ 2007, 20:18

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από Κυριάκος »

Εγώ ήμουν παρών στην συνάντηση και η αλήθεια είναι ότι το δημοσίευμα είναι κάπως υπερβολικό. Προτιμώ όμως αυτό, από το να μη γραφόταν τίποτα. Πιστεύω πως για ότι γίνεται πάντα υπάρχει μία αρχή και πάντα υπάρχει λόγος που γίνεται. Προσωπικά είμαι υπέρ της όποιας προσπάθειας, παρόλο που δεν μπορώ να συμμετέχω ενεργά λόγω προσωπικών κολλημάτων και περιορισμών.
Μακάρι να βγει κάτι καλό από την όλη ιστορία. Δεν ζητάω πολλά παρά μόνο να μπορώ να έχω τον ανιχνευτή στο σπίτι και να κοιμάμαι ήσυχος ότι δεν είμαι παράνομος, ότι δεν είμαι κακοποιός. Ένας ήσυχος άνθρωπος είμαι, ένας απλός οικογενειάρχης, με ένα χόμπι όμοιο με αυτά που έχουν όλοι λίγο πολύ οι άνθρωποι της κατηγορίας μου. Αυτό και μόνο μου αρκεί.
Ο,τι ουκ έστιν ο πόλεμος και η πάλη προς αίμα και σάρκα αλλά προς τις σκοτεινές δυνάμεις (δαίμονες) του αιώνος τούτου...
goldmaniac

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από goldmaniac »

γιαννη καιρος να ανασυνταχθουμε οχι σαν σελιδες αλλα σαν χρυσοθηρες,ηδη εχω ανακοινωση πανελληνια συναντηση στα χωρικα υδατα σας και καλο ειναι να συνεργαστουμε για το καλυτερο ολων μας
δεν βαζουμε μπροστα ουτε το κοινς ουτε τα ψαχτηρια,αλλα μια δυναμη απο ενα συνολο ανθρωπων του χομπυ
ανασκουμπωσου και ανελαβε να συνγκεντρωθουμε ολοι,καιρος να πραξουμε κατι θετικο για ολους
και ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αλλα ενα τετοιο βημα σοβαρο θα προτιμησω να το αντιμετωπισουμε ολοι μαζι και οχι μονος
μαζι με τον παναγιωτη κανονιστε τα δεοντα αν δεχθης την συνεργασια αυτην
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από admin »

Πάρη για μένα ισχύει προς το παρόν ότι δήλωσα στο μήνυμα μου πιο πάνω, χωρίς να δεσμεύω κανέναν άλλο στην δική μου άποψη. Είναι και ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα και συχνά βλέπω αλλιώς.
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Άβαταρ μέλους
vetnm
Δημοσιεύσεις: 1269
Εγγραφή: 18 Απρ 2011, 10:31

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από vetnm »

Το κύριο ζητούμενο του συλλόγου απο ότι κατάλαβα θα είναι οι συντονισμένες προσπάθειες για αλλαγή του σχετικού νόμου.
Δηλαδή να γυρίσουμε πριν το 2003 ,που επιτρεπόταν η έρευνα άρα και η κατοχή ανιχνευτή αλλά όχι η ανασκαφή.
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τη διαδικασία που ακολουθείτε πριν ένας νόμος κατατεθεί στη βουλή σας ενημερώνω ότι στο προπαρασκευαστικό στάδιο θα περάσει τουλάχιστον απο το υπουργείο εθνικής άμυνας και το προστασίας του πολίτη.
Κανένας στο ΓΕΣ δε θα συναινέσει σε ελεύθερη έρευνα διότι γνωρίζουν ότι στα βουνά υπάρχουν θαμμένα πυρομαχικά (τελευταίο θύμα ο Αλβανός που σκάλισε μία επιφανειακή νάρκη)
Η αστυνομία θα αναφερθεί σε εκατοντάδες συλλήψεις χρυσοθήρων που καταστρέφουν μνημεία κ.τ.λ.
Τα επιχειρήματα των αρχαιολόγων θα είναι αποστομωτικά όταν θα παραθέσουν κατάλογο τυμβωρυχίας.
Το επιχείρημα ότι αφού επιτρέπεται η πώληση γιατί απαγορεύεται η χρήση είναι αστείο ( για τις υπηρεσίες) αφού στο νόμο καθορίζετε χρήση τους.
Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον προβληματισμό του Αdmin.
Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε την ένταση του παράνομου. :lol:
Άβαταρ μέλους
rospy
Δημοσιεύσεις: 826
Εγγραφή: 12 Σεπ 2008, 20:23

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από rospy »

MoYiA έγραψε:τα εχουνε φουσκοση λιγο τα πραγματα και ειναι λιγο κακο απο τη μια και λιγο καλο απο την αλλη μιας και το σαββατο ειμασταν δεν ειμασταν 30 ατομα αλλα η προβολη μιας κρασοκατανυξης σε πανεληνια συναντη ειναι λαθος.
μια απο κοινου συναντηση ολλων των μελων των σελιδων του χομπυ μας θα πρσδυδε μια δυναμικη παρουσια η οποια δεν θα περνουσε απαρατηρητη και θα συνεπαγοτανε σε μια ανοικτη
φωνη διαμαρτιριας και δηλωσεις ηχυρου παροντος ετσι ωστε να δημιουργιθουν αντιδρασεις και να υπαρξει η αμεση αναγκαιοτητα και παρεμβασει στα θεματα μας.
ακομα και μια ουδετερη σταση μπορει να κινηση νηματα απλα δηλονοντας παρων.

Μαλλον για αυτο ηρθες ...και αυτο σου εμεινε.

Η δημιουργια συλλογου ξεκινησε απο εμενα προσωπικα εδω και πολα χρονια και μετα απο πολλες συζητησεις με ανθρωπους και δικηγορους.Εφτασε η στιγμη να γινει κατι αλλα απο οτι βλεπω δεν σε συγκινη καν.Δεν πειραζει εμεις θα προσπαθησουμε να φτασουμε στο ονειρο...Να εισται ολοι καλα και θα μαθετε συντομα νεα.
All Made in Greece !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
night-scan
Administrators
Administrators
Δημοσιεύσεις: 3928
Εγγραφή: 19 Ιαν 2007, 12:00
Τοποθεσία: ΑΙΤ/ΝΙΑ

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από night-scan »

Καλη επιτυχια Σπυρο!!
Ερπιστρυοφορα...............για αποτελεσματα χωρις ιδρωτα.
Άβαταρ μέλους
MoYiA
Δημοσιεύσεις: 1373
Εγγραφή: 01 Μάιος 2007, 02:14

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από MoYiA »

MoYiA έγραψε:τα εχουνε φουσκοση λιγο τα πραγματα και ειναι λιγο κακο απο τη μια και λιγο καλο απο την αλλη μιας και το σαββατο ειμασταν δεν ειμασταν 30 ατομα αλλα η προβολη μιας κρασοκατανυξης σε πανεληνια συναντη ειναι λαθος.
μια απο κοινου συναντηση ολλων των μελων των σελιδων του χομπυ μας θα πρσδυδε μια δυναμικη παρουσια η οποια δεν θα περνουσε απαρατηρητη και θα συνεπαγοτανε σε μια ανοικτη
φωνη διαμαρτιριας και δηλωσεις ηχυρου παροντος ετσι ωστε να δημιουργιθουν αντιδρασεις και να υπαρξει η αμεση αναγκαιοτητα και παρεμβασει στα θεματα μας.
ακομα και μια ουδετερη σταση μπορει να κινηση νηματα απλα δηλονοντας παρων.
"Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
Άβαταρ μέλους
PAPADO
Δημοσιεύσεις: 274
Εγγραφή: 31 Μαρ 2008, 17:30
Τοποθεσία: κατερινη

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από PAPADO »

οι δυο πρωτες σειρες που εγραψες ειναι τελειως ακυρες φιλε, εσυ δεν ζεις στην ελλαδα και δεν ξερεις οτι οι δημοσιογραφοι υπερβαλουν καποιες φορες???

ειδες πως απο μια μικρη συναντηση 30 ατομων καταφεραν καποιοι να ακουστουν? ξερεις ποσες φορες προσπαθησαν καποιοι να το καταφερουν αυτο, ποσες καλημερες κοπηκαν και ποσες απειλες δεχτηκαν??? τελικα καλα ειχε σκεφτει αρχικα ο παρης να γινει συναντηση λιγων ατομων.

αλλα σε βλεπω απο χθες και διπλα δεν μιλησες για το τι ειναι λαθος και σωστο, εκει εχει στολισμα και κανεις την παπια...
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Πανελλήνια συνάντηση «χρυσοθήρων»!

Δημοσίευση από admin »

Παιδιά μη με προκαλείτε να σας στεναχωρήσω. Ζήτησα κάτι και θέλω να γίνει σεβαστό. Οτιδήποτε έχετε να πείτε περί συλλόγου στην σελίδα του Πάρη είναι ο κατάλληλος τόπος και όχι εδώ. Ξεκαθαρίστε πρώτα αν θέλετε να κάνετε σύλλογο, πολιτικό κόμμα, ή και τα δύο. Κάντε αυτό που έχετε να κάνετε όσοι είστε πιο αποφασισμένοι και μετά ανακοινώστε το και διοργανώστε συνέδριο για να πάρετε αποφάσεις. Ανάποδα δεν γίνεται. Θα ξαναπώ, δείτε πρώτα χίλιες φορές τι γράφετε γιατί τα λάθη και κυρίως τα τερατώδη λάθη δεν συγχωρούνται και θα γίνουν αιτία να σας χαρακτηρίσουν γραφικούς, μην ξεχνάτε ότι στρέψατε μάτια επάνω σας. Δώστε σημασία στα πάντα. Στο ύφος της σελίδας, στο τι γράφεται εκεί μέσα, στην ορθογραφία των γραφομένων σας (περάστε τα πρώτα από το word), στον χαβαλέ, στα πάντα.

Σταματήστε να κινήστε σαν μάζα, μάθετε καλά και απέξω τους νόμους. Αφήστε αυτούς που θα το προχωρήσουν να κάνουν την δουλειά τους απρόσκοπτα γιατί θα φάτε τα μουστάκια σας στο τέλος. Και φυσικά εδώ δεν σηκώνουν παρεξηγήσεις. Κάποιος ενοχλήθηκε που είπα διαβάστε χίλιες φορές τι γράφετε. Ε, τι να κάνουμε τώρα. Δεν μπορεί ο πατέρας μου να γίνει πρωθυπουργός, μόνο το όνομα του ξέρει να γράφει, δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να γίνει ξυλοκόπος και να φτάσει τον πατέρα μου στο κόψιμο των ξύλων με τσεκούρι. Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για τα πάντα και ο καθένας είναι καλός στον τομέα του. Επιλέξτε τους ανθρώπους που πρέπει και όχι αυτούς που φωνάζουν δυνατότερα. Σοβαρευτείτε. Μελετήστε τι έγινε στο παρελθόν και διδαχτείτε από αυτό. Τέλος, μην υπολογίζετε σε εμένα για το κάτι παραπάνω. Θα σας στηρίξω μόνο όταν νοιώσω ότι ορθός έχουν τα πράγματα.

Δεν θέλω να μου απαντήσετε, απλά συνεχίστε τις ζυμώσεις για την δημιουργία συλλόγου εκεί που πρέπει. Αν συνεχιστεί η κουβέντα εδώ θα το κλειδώσω το θέμα. Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε, σεβαστείτε απλά ότι βαδίζω τον δικό μου δρόμο και βλέπω με διαφορετικό πρίσμα το κάθε τι. Θα ευχηθώ και πάλι Καλή Τύχη στον Πάρη και σε Όλους.
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”