Μπλόκο σε επίδοξους Ιντιάνα Τζόουνς

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Μπλόκο σε επίδοξους Ιντιάνα Τζόουνς

Δημοσίευση από admin »

Τη δόξα του… Ιντιάνα Τζόουνς ζήλεψαν τρεις άντρες, ηλικίας 22, 32 και 48 ετών, αλλά δεν τους βγήκε σε καλό, καθώς συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε αγροτική περιοχή πλησίον του κόμβου Μαυρονερίου.

Οι άντρες της Ασφάλειας έλεγξαν το φορτηγό στο οποίο επέβαιναν οι επίδοξοι... ερευνητές θησαυρών και βρήκαν συνολικά τρεις ανιχνευτές μετάλλων. Οπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, τα μηχανήματα είχαν αγοραστεί από τους τρεις άντρες χωρίς όμως οι ίδιοι να διαθέτουν τις άδειες που απαιτεί ο νόμος για την κατοχή τους.

Οι επίδοξοι Ιντιάνα Τζόουνς είπαν στους αστυνομικούς ότι πήγαν στη συγκεκριμένη αγροτική περιοχή, κοντά στον κόμβο του Μαυρονερίου, του νομού Κιλκίς για να βρουν χρυσά νομίσματα χρησιμοποιώντας τους ανιχνευτές μετάλλων. Ακόμη φέρονται να είπαν στους άντρες της Ασφάλειας ότι είχαν ακούσει μια φήμη για την ύπαρξη κρυμμένων χρυσών νομισμάτων στην περιοχή από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι ίδιοι θεώρησαν πως ήταν αξιόπιστη η πληροφορία που είχαν λάβει και γι’ αυτό τον λόγο μετέβησαν στο σημείο για να ψάξουν να βρουν τον θησαυρό. Εκτός από τους τρεις ανιχνευτές μετάλλων βρέθηκαν μέσα στο όχημα και κατασχέθηκαν οι φορτιστές των συγκεκριμένων μηχανημάτων, ένα φτυάρι και δύο σκαπτικά εργαλεία. Εις βάρος των τριών αντρών σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Οι άντρες της Ασφάλειας ανέφεραν πως το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλοί ευκολόπιστοι πολίτες -λόγω και της οικονομικής κρίσης- πιστεύουν ιστορίες για θησαυρούς που βρίσκονται κρυμμένοι σε διάφορα σημεία της χώρας και προβαίνουν σε παράνομες ανασκαφές, με αποτέλεσμα να πέφτουν στα δίχτυα του νόμου. Νομικοί κύκλοι του νομού Κιλκίς συμβουλεύουν τους πολίτες να προβαίνουν στην αγορά ανιχνευτών μετάλλων μόνο εάν έχουν προμηθευτεί τις απαραίτητες άδειες που απαιτεί ο νόμος και να πραγματοποιούν τις σχετικές ανασκαφές μόνο εάν κατέχουν τη νόμιμη άδεια, η οποία παρέχεται από τις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: espressonews.gr, 21.02.2012
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Άβαταρ μέλους
bill_ktn
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: 30 Δεκ 2011, 12:39

Re: Μπλόκο σε επίδοξους Ιντιάνα Τζόουνς

Δημοσίευση από bill_ktn »

Έχω ακούσει ότι εάν έχεις μόνο τον ανιχνευτή μαζί με την απόδειξη αγοράς του μαζί σου χωρίς σκαπτικά εργαλεία τότε η αστυνομία δεν μπορεί να σου κατασχέσει τον ανιχνευτή.Γνωρίζετε εάν ισχύει κάτι τέτοιο?
Άβαταρ μέλους
MoYiA
Δημοσιεύσεις: 1373
Εγγραφή: 01 Μάιος 2007, 02:14

Re: Μπλόκο σε επίδοξους Ιντιάνα Τζόουνς

Δημοσίευση από MoYiA »

Νομικοί κύκλοι του νομού Κιλκίς συμβουλεύουν τους πολίτες να προβαίνουν στην αγορά ανιχνευτών μετάλλων μόνο εάν έχουν προμηθευτεί τις απαραίτητες άδειες που απαιτεί ο νόμος και να πραγματοποιούν τις σχετικές ανασκαφές μόνο εάν κατέχουν τη νόμιμη άδεια, η οποία παρέχεται από τις αρμόδιες αρχές.
Μαλον οι νομικοι κυκλοι δεν διαβασανε το νομο του Βενιζελου...οτι και να κανεις παρανομος εισαι...και δεν σου ανηκει τιποτα ακομα και αν το βρεις με αδεια.
"Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
Kostas Anastasiou
Δημοσιεύσεις: 1616
Εγγραφή: 14 Μάιος 2007, 22:34
Τοποθεσία: Θεσπρωτια

Re: Μπλόκο σε επίδοξους Ιντιάνα Τζόουνς

Δημοσίευση από Kostas Anastasiou »

MoYia ετσι το αναφερες το παραπανω η ξερεις κατι που πραγματικα εχει σχεση με οσα εγραψες;
Ρωταω γιατι πριν λιγες μερες που ο Γιαννης ο Αντμιν μαζι με τον Κυριακο βαλανε 2 βιντεο απο 1 εκπομπη και ενω τα πραγματα σχετικα με την αδεια ητανε πολυ δυσκολα, τωρα τα κανανε
πολυ δυσκολοτερα.
Αν θελεις μας απαντας, εαν γνωριζεις κατι σχετικο.
Χαιρετω.
james
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 07 Μαρ 2010, 16:44

Re: Μπλόκο σε επίδοξους Ιντιάνα Τζόουνς

Δημοσίευση από james »

Φιλε μου,οταν αγοραζουμε ενα μηχανημα,το δηλωνουμε στο υπουργειο Πολιτισμου,αυτο ως προς την νομιμη κατοχη,τωρα αν σε ελενχο που θα σου κανουν στο βουνο,αγροτικη περιοχη κ.λ.π.εισαι παρανομος κατα τον νομο,αν εισαι σε δημοσιο δρομο και το εχεις δηλωμενω πας δηλαδη Ε.Ο.Α.ΠΑΤΡΩΝ τοτε εισαι νονιμος,η αδειες αυτη τη περιοδο εχουν πολυ τρεξιμω,και πολλα χαρτια να μαζεψεις,γιατι βλεπεις το κρατος τα κανει εισαγωγη θελει να το δηλωσης αλλα μεχρι εκει,απο εκει και περα εισαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ετσι σε θελει........................
Άβαταρ μέλους
bill_ktn
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: 30 Δεκ 2011, 12:39

Re: Μπλόκο σε επίδοξους Ιντιάνα Τζόουνς

Δημοσίευση από bill_ktn »

Δηλαδή και σωλήνες να θες να βρεις (που λέει ο λόγος) πάλι αρχαιοκάπηλος θεωρείσαι.Στο εξωτερικό είναι νόμιμο να ψάχνεις σε κάποια συγκεκριμένα μέρη,ενώ εδώ σε εμάς θεωρείται παράνομο εκτός εάν βγάλεις άδεια και δώσεις τα μισά στο κράτος για να τα φάνε οι πολιτικοί.
sakis69
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 17 Φεβ 2010, 20:42

Re: Μπλόκο σε επίδοξους Ιντιάνα Τζόουνς

Δημοσίευση από sakis69 »

καλησπερα στην παρεα.αν διαβασετε κατω κατω στην τελευταια σειρα της αδειας ανιχνευτη λεει χαρακτηριστικα το παρον δεν αποκαθιστα αδεια κατοχης η χρησης.οποτε ξεκρεμαστοι ειμαστε ολοι. αν θελει το περνει αν δεν το κανει τοτε σημενει οτι ετυχες σε καλο ανθρωπο που ετυχε να ειναι σε καλη μερα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”