Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με το πεδίο ενδιαφέροντος μας, που δεν υπάγονται σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Kostas Anastasiou
Δημοσιεύσεις: 1616
Εγγραφή: 14 Μάιος 2007, 22:34
Τοποθεσία: Θεσπρωτια

Re: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δημοσίευση από Kostas Anastasiou »

Γιαννη αντμιν, οχι φιλε μου, πλακα κανω.
Φυσικα και αυτοι θελουνε τιμωρια και μεγαλη μαλιστα...!!!
Αυτοι που εχουνε αναλαβει και εχουνε ορκιστει, ειτε αστυνομικοι, ειτε, εισαγγελεις, ειτε του αρειου παγου, θα πρεπει καποια στιγμη να γινουνε ετσι οπως πρεπει!
Εννοω πως οταν κατι απαγορευεται, να ειναι τερμα, κρωνα γραμμα της ζωης του παιχνιδιου αυτου.
Οπως ειπες, οπλοφορια. Σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογω την παρανομη οπλοφορια!!! Ισοβια μπορει να τους χωσει μεσα;;;
Μπαααα, λιγες μερες, τηλεφωνο ο υπουργος εξω....
Οπλοχρησια, εκει και αν θελει τιμωρια!!!
Αρχαια, αρχαιοκαπηλια, βασανηστηρια και ισοβια.
Να ισχυουνε ολοι οι νομοι και να μην ισχυουνε για λιγους και για καποιους μονον!!!
Ο καθε ενας μας να ξερει τι ισχυει και τι τον περιμενει, πριν αποφασισει για οποιαδηποτε παρανομη επιλογη του και επιλογη μας!

Τα παραπανω τα εγραψα για την διαφορα να καταστρεφεις εναν ανεκτιμητο θησαυρο για παντα, εναν τεραστιο θησαυρο κληρωνομιας μιας Ελλαδας που ειναι ενα τεραστιο καμαρι
και κατι το ξεχωριστο παγκοσμια και εννοω τα παραπανω αρχαια που θελανε να πουλησουνε οι Αρχαιοκαπηλοι, απο το να εχεις εναν ανιχνευτη στο αυτοκινητο σου και να σε τρεχουνε μεσα για ανακριση.

Θα μου πεις οτι ο καθε ανιχνευτης της πλακας, μπορει να βρει επιφανειακα η σε μικρο βαθος νομισματα η αρχαια, οποτε χρειαζεται η αστυνομια να κανει ελεγχο και ανακριση και ισως το να εχουμε καποια προβληματα οπως να μας πηγαινουνε στο τμημα ειναι απαραιτητο.
Δυστυχως δεν ειμαστε απο αυτους που αν βρησκαμε ενα αρχαιο η πολλα αρχαια αντικειμενα το πρωτο που θα καναμε θα πηγαιναμε να τα παραδωσουμε<<<χωρις να θελω να το παιξω καλος, το εχω αποδειξει εκει που πρεπει ποιες ειναι οι ενεργειες μου, αλλα ομως εχω συναντησει ατομα και εχω συζητηση και σκεφτονται πολυ διαφορετικα, οπως τα λογια τους, ας βρω εγω και θα δεις τι θα τα κανω...>>>
για αυτο και οι νομοι ειναι τοσο αυστηροι στην Ελλαδα και δεν επιτρεπεται να χρησημοποιουμε ελευθερα ανιχνευτες!
Μα δεν υπαρχει ουτε ενα τετραγωνικο μετρο στην Ελλαδα να μην ειναι πιθανο να κρυβει θησαυρο, ειτε αρχαιο, ειτε σε πολυτιμα μεταλλα, οποτε ετσι ειναι λογικο να υπαρχη ο ελεγχος και οι νομοι αυτοι.

Ενταξη, ετσι ειναι ετσι το δεχομαι, αλλα ξαναλεω να ισχυει το ιδιο σε εμενα ο νομος και η τιμωρια αν παρανομισω, οπως και σε καθε αστερακια αστυνομικο, η βουλευτη, η υπουργο, η παμπλουτο.

Γιαννη αντμιν, συγνωμη αν καποιες φορες οπως αυτο το σοβαροτατο θεμα, γραφω οι γραφουμε και καποια κειμενα οπως παραπανω, αλλα το ριχνουμε λιγακι και στην πλακα γιατι υπαρχη μεγαλη αδικια και διαφορα. Εχουμε τους τελειους νομους στην Ελλαδα, αλλα δεν τηρουντε, ειτε τηρουντε και καποιοι ειναι εξαιρεση.
Χαιρετω.
dempreli
Δημοσιεύσεις: 345
Εγγραφή: 21 Ιαν 2007, 22:37
Τοποθεσία: Kavala

Re: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δημοσίευση από dempreli »

H ειναι στραβος ο γιαλος η εμεις στραβα αρμενιζουμε...πιανουνε ανθρωπους με μερικα παλιονομισματα και τους κλεινουν μεσα.....
Ναι ετυχε το ενα νανε σπανιο...[ ψαξτετο μετα απο καμια πενταετια και αμα το βρητε γραψτεμε...]
Την ιδια στιγμη το συμπαν ξεπουλιεται και κανενας δεν λεει τιποτα ....
Οι υποδομες και ο ορυκτος πλουτοςπου ξεπουλιεται τι ειναι ? θα χοτρασουν πολλοι με αυτα τα νομισματα που τα λενε πολιτιστικη κληρονομια ..... η αλλα τετοια δεν εχουν ?
Γι αυτο χαιρι και προκοπη δεν θα δουμε ποτε ....
Τα λεφτα πανε στα λεφτα..
JIKER
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 25 Απρ 2010, 22:46

Re: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δημοσίευση από JIKER »

αυτοι ομως που πιασανε απο οτι φαινεται ηταν πολυπλευρα ταλεντα (αρχαια- πιστολια- πλαστα εγγραφα ) καλα να παθουνε οποιος παιζει με την φωτια και δεν ξερει καιγεται
dempreli
Δημοσιεύσεις: 345
Εγγραφή: 21 Ιαν 2007, 22:37
Τοποθεσία: Kavala

Re: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δημοσίευση από dempreli »

Πολυπλευρα ταλεντα ειναι ολοι οι Ελληνες .
Χρυσοθηρες μηπως ξερει κανεις καποιον που δεν ειναι ?
Οπλισμενοι -βαλε κινηγετικα κλπ-....... μεχρι και οι γεροι .
Ανιχνευτες κυκλοφορουν εκατονταδες χιλιαδες .....και συμφωνα με αυτουςοι κατοχοι ειναι ολοι αρχαιοκαπηλοι .
Και οι αλλοι μισοι ειναι φοροφυγαδες.....
Μια απεραντη φυλακη τοτε ολη η Ελλαδα......και οι κερβεροι της ηθηκης και της ταξης ας κανουν παιχιδι μεταξυ τους...
Αλλα κατι δεν παει καλα ....
Τα λεφτα πανε στα λεφτα..
Kostas Anastasiou
Δημοσιεύσεις: 1616
Εγγραφή: 14 Μάιος 2007, 22:34
Τοποθεσία: Θεσπρωτια

Re: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δημοσίευση από Kostas Anastasiou »

Μας βαζεις σε ιδιο καζανι ολους Ντεμπελι. Ο νομος λεει, πως αν βγαλεις αδεια και βρεις εναν κρυμενο θησαυρο που δεν ειναι,δεν ανηκει στην αρχαιολογια, τοτε περνεις το 50%.
Αυτο δεν ισχυει εαν βρεις καταλαθος, σκαβοντας ενα χωραφι σου, η κανοντας θεμελια σε ενα σπιτι η σταυλο η ανοιγοντας εναν βοθρο, κανοντας χαντακια για υδρευση
και οτι αλλη νομιμη εργασια οποιοδηποτε αρχαιο. Αρα εχει διαφορα σε αυτο που εμεις ψαχνουμε και αυτο ισχυει για εμενα, οπως ξερω πως ισχυει και για καποιους φιλους εδω στο Coinsmania,
αλλα και για ατομα που δεν γνωριζω!
Επισης για την οπλοφορια. Εχει διαφορα το να εχεις ενα η 2 οπλα στο σπιτι σου και ισως και περισσοτερα κυνηγητικα, απο το να εχεις πιστολια καλασνικοφ, εκατονταδες φυσιγγια και οτι αλλο
που δειχνει οτι εισαι ετοιμος για πολυ δραση...
Οσο για τα πολιτικα προσωπα που ναι μας εχουνε για αχρηστους, εχουνε δικαιο. Μην μου πεις γιατι, γιατι εμεις ψηφιζαμε Νεα Δημοκρατια, εμεις ψηφιζαμε Πασοκ και ξανα και ξανα και ξανα και το ιδιο θα γινει και παλι. Πρωτη η Νεα δημοκρατια ξανα στις επομενες εκλογες.
Ποιοι ειναι ανωμαλοι, οι πολιτικοι;Αφου μας εχουνε πατησει κατω και εμεις εκει ξαναπατα, αναπνεουμε ακομη...
Ισως εχουμε την τυχη και κοπη η ριζα του κακκου και παει η Ελλαδα πολυ μπροστα, οπως της αρμοζι και οπως πρεπει να ητανε και να ειναι παντα!!!
Δεν εχω τιποτε με κανεναν φιλο και καμια φιλη, ολοι το ιδιο ειμαστε, ολοι το ιδιο θελουμε, φωναζουμε και κανουμε διαμαρτυριες, γιατι νομιζω ειμαστε υπευθυνοι για ολα οσα πρεπει, αλλιως υπαρχουνε και αλλοι τροποι που ευτυχως τους σταματαει η λογικη...!!!
Ευχομαι να στρωσουνε τα πραγματα για ολους μας και δεν εχουμε κανεναν αναγκη, εκτος την υγεια μας και την τυχη!
Τυχη οχι να βρουμε κατι η να κερδισουμε κατι οπως χρηματικο ποσο, αλλα μην πεσουμε σε καμια περιπτωση, οπως τις εκατονταδες καθε μερα, ληστεια πυροβολισμους, κακη οδηγηση και οτι αλλο.
Ζηταω συγνωμη που θα γραψω ενα προσωπικο παραδειγμα, σεβομαι και εκτιμω ιδιαιτερα την σελιδα που ειναι τοσο σοβαρη, για αυτο και εγω εχω το θαρρος και την ορεξη να γραψω και να γραφω, οπως και να ειμαι μεχρι και ωρες καθε μερα συνδεμενος στο Coinsmania, για αυτο αν αυτο που θα γραψω εαν δεν κολαει στο κειμενο, παρακαλω τον Αντμιν η καποιο μελος να το διαγραψει.
Εχει περασει ενας μηνα που σημειωθηκε ενας απιστευτος θανατος.
Πριν εναν χρονο περιπου, ενα αγορι και ενα κοριτσι, την γνωριμια τους καποιων ετων,την κανανε αρραβωνα και αμεσως γαμο. Η κοπελα μετα απολιγο καιρο εμεινε εγκυος.
Η χαρα τους που θα γινοτανε γονεις μαζι με την αγαπη που ειχανε μεταξυ τους, τους εκανε να ειναι ολο χαρα και τρισευτυχισμενους.
Στον 5 μηνα εγκυμοσυνης ο γιατρος ειπε στην κοπελα οτι πρεπει οποσδηποτε να σταματησει την εγκυμοσυνη. Με μεγαλη λυπη η κοπελα ακουσε τον γιατρο.
Δεν φτανει αυτη η στενοχωρια αλλα η μοιρα ειναι απροβλεπτη.
Ο γειτονας της κοπελας μια ημερα πηγε και της χτυπαει την πορτα. Η κοπελα ρωτησε πριν ανοιξει την πορτα. Ποιος ειναι; Ο γειτονας της ειπε εγω ο γειτονας σου.
Η κοπελα τον γνωρισε απο την φωνη, τον ειδε και απο την τρυπουλα της πορτας που εχει το τζαμακι και του ανοιξε. Μολις του ανοιξε αυτος την πυροβολισε χωρις λογο, αρρωστο μυαλο, ψυχοπαθεις οπως αποδειχτηκε, της τρυπησε τον πνευμονα και πηρε λιγο και την καρδια και η σφαιρα σταματησε στην σπονδυλικη στηλη. Ποιος μπορει να φανταστει τι θα γινοτανε...
Ποσα τετοια γινονται καθε μερα; Για αυτο εγω λεω υγεια και τυχη, σε ολους και ολες!!!
Γεια σας!!!
dempreli
Δημοσιεύσεις: 345
Εγγραφή: 21 Ιαν 2007, 22:37
Τοποθεσία: Kavala

Re: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δημοσίευση από dempreli »

Κωστα περιγραφω μια κατασταση εστω κατα καποιο τροπο καπως τραβηγμενο ..... οχι εγω δεν μπορω να βαλω ολα τα παιδια που κανουν το χομπι τους στο ιδιο τσουβαλι . Υπαρχουν αξιολογα μελη που εχουν γνωσεις και κανουν το χομπι τους - αν υπαρχει καποια τυχη μπορει να γινει και κατι . Αλλιως και η αναζητηση εχει το ενδιαφερον της -η καλη παρεα και οι γνωσεις που αποκτιουνται . Θελω να πιστευω επισης οτι ειναι μακρια απο πραγματα που καινε ....
Απο την αλλη πλευρα ομως υπαρχει μια πραγματικοτητα που την ακουμε και την βλεπουμε....μηλανε για αρχαιοκαπηλους και λενε οτι αυτο ειναι σιγουρο μια που βρεθηκε ενας ανιχνευτης.....
ναι μονο με εναν ανιχνευτη.....διχως τιποτα αλλο .
Και αν βρουνε και καποιο κολ....χαρτο του μουσειου ....... τοτε την εβαψες - αντε να αποδειξης οτι δεν εισαι ο παπα μαρτιν......

Για το 50 της εκατο που λες κωστα θα ενοεις απο αυτα που θα φτασουν τελικα και θα μετρηθουν ετσι.....

Οταν θα πιασουν τον σφυγμο αυτου του λαου και φτιαξουν ενα σωστο και δικαιο κρατος τοτε και οι πολιτες θανε σωστοι και δεν θα παρανομουν .....
Τα λεφτα πανε στα λεφτα..
Kostas Anastasiou
Δημοσιεύσεις: 1616
Εγγραφή: 14 Μάιος 2007, 22:34
Τοποθεσία: Θεσπρωτια

Re: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δημοσίευση από Kostas Anastasiou »

Ντεμπρελι δεν εχω φτασει εκει να ξερω, δηλαδη στο σημειο που δινουνε το 50% που λενε πως περνει αυτος που βρηκε τον θησαυρο, αν ειναι δικαιος, στην ολη ευρεση, η αφου εχουνε παρει το 90% σου λενε πως ητανε 10% του πραγματικου αριθμου και απο αυτην την αξια σου δινουνε το 50%.
Μην φοβασαι ομως, οπως και εσυ ξερεις πολυ καλα, στο Ελληνικο μυαλο περναει μονον το φιλοτιμο και η αληθεια!!!
Ποτε η πουστια και η πονηρια!!!
Οσο για τον σφυγμο των Ελληνων, δυστυχως δεν εχουμε αυτην την τυχη, τουλαχιστων μεχρι σημερα, να εχουμε στην κορυφη ατομα να ειναι ολοι για εναν και ενας για ολους.
Οσοι ειναι πανω, πιεζονται ποιος θα φαει τα πιο πολλα...
Βεβαια των διαφορετικων ανθρωπων απο εμας τους ειναι ακρως απαραιτητα τα χρηματα, γιατι εαν καποια στιγμη πεθανουνε που δεν νομιζω να πεθαινουνε αυτοι, χρειαζονται και παρα πολλα χρηματα να εχουνε στο ταξιδι τους το αιωνιο, οποτε πρεπει με καθε τροπο να μαζευουνε χρηματα.
Χαιρετω!
stefanos150
Δημοσιεύσεις: 144
Εγγραφή: 29 Οκτ 2010, 17:17

Re: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δημοσίευση από stefanos150 »

Ξερετε γιατι εχουν γεμισει ολα τα ξενα μουσια με ελληνηκα αρχαια για τους νομους που εχουμε εαν υπυρχαν //γκαλερι// ιδιοτηκα μουσεια οπως εξω τα παντα θα μενανε εδω με νομοθεσεια οπως παραδειγμα τους γαλους αγγλους και αλλους το βρηκες ειναι δικο σου και αν θες το πουλας στο μουσειο αλλα οχι να το βγαλεις εξω απο την χωρα σου αλλα μια ζωη ειμαστε οι εξυπνοι ελληνες με τονους βλακεια
manabellas
Δημοσιεύσεις: 431
Εγγραφή: 25 Φεβ 2009, 14:10
Τοποθεσία: περιοχη θεσσαλονικης

Re: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δημοσίευση από manabellas »

συμφωνω με τον Στέφανο 150.Οσοι έζησαν στο εξωτερικό καταλαβαίνουν καλύτερα...
πρώτα η πίστη,μετά η πατρίδα,μετά η οικογένεια,μετά οι φίλοι,μετά η ανθρωπότητα.
Kostas Anastasiou
Δημοσιεύσεις: 1616
Εγγραφή: 14 Μάιος 2007, 22:34
Τοποθεσία: Θεσπρωτια

Re: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας αρχαιοκάπηλων

Δημοσίευση από Kostas Anastasiou »

Στεφανε φιλαρακι θα διαφωνησω μαζι σου και θα πω οτι δεν σκεφτομαστε πως ολα τα αρχαια μας και τα αρχαια καθε πολιτισμου ειναι ιερα και πρεπει να μαζευονται και να εκθετονται στα μουσεια για ολο τον κοσμο που του αρεσει και τα θαυμαζει! Επισης θα επρεπε να φυλαγονται ολα τα μερη της Ελλαδας, ξηρα θαλασσα πολυ καλυτερα απο οτι φυλαγανε η πριν το 1975 δεν τους ενοιαζε καν... Εχουνε παρει ξενοι... Εχουνε βγαλει Ιταλοι και Γερμανοι απο της θαλασσες μας...
Ειναι δυνατον να μπαινουνε με τις μπουκαλες στην Θαλασσα ωρες ολοκληρες καθε μερα και να εχουνε ενα χταποδακι η 2 ψαρακια...; Η ειναι δυνατον να ερχετε ο Γερμανος να φτιαχνει σπιτι στο νησι και μετα απο λιγα χρονια να γινεται απο οδηγος φουσκοτου, ιδιοκτητης θαλαμηγου και μετα να νοικιαζει θαλαμηγους...
Δεν ειναι οι νομοι που θα μας σταματησουνε σε κατι, η θα μας κανουνε διαφορετικους.
Το μυαλο μας και η συνειδηση μας θα μας δωσει την πορεια και επιλογη μας!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα της επικαιρότητας”