Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από admin »

Όλο και περισσότεροι Έλληνες αναζητούν κιούπια με χρυσές λίρες και μπαούλα με πετράδια, ευελπιστώντας να βγουν από το τέλμα της οικονομικής δυσπραγίας.

Έτσι στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού έχει επιδοθεί και ένας κάτοικος του Καρπενησίου σε δημόσια έκταση στην
περιοχή Νεραϊδοβούνι» της Τ.Κ Αγίου Νικολάου όπου αναζητά λίρες και χρυσαφικά που φαίνεται να είναι θαμένα από την εποχή της Τουρκοκρατίας.

Ήδη έχει παρθεί η άδεια και σε σύντομο διάστημα σκαπτικά μηχανήματα,ανιχνευτές μετάλλων και φτυάρια θα πιάσουν δουλειά. Στην έρευνα ανασκαφής έχει οριστεί επιτροπή για την παρακολούθηση και εποπτεία των εργασιών συγκροτούμενη από τον Προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ευρυτανίας ,τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ Καρπενησίου, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καρπενησίου,τον υπάλληλο της ΙΔ΄ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων και τον αρμόδιο υπάλληλο του Δασαρχείου Καρπενησίου.

Οι εργασίες ανασκαφής θα πραγματοποιηθούν εντός των ημερομηνιών που θα καθορισθούν από την Κτηματική Υπηρεσία Ευρυτανίας. Θα αρχίζουν την 9.00 π.μ. και θα τελειώνουν την 14.00 μ.μ. Το ωράριο μπορεί να παραταθεί μόνο αν βρεθεί θησαυρός και για τον απαιτούμενο χρόνο για συγκέντρωση και καταμέτρηση αυτού.

Κατά την εργασία για την ανεύρεση του θησαυρού απαγορεύεται η χρήση εκρηκτικών υλών (ισχυρών), αλλιώς η σχετική άδεια που χορηγείται μπορεί να ανακληθεί. Η δαπάνη ανασκαφής θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον καταδείκτη, ο οποίος οφείλει να αποκαταστήσει τυχόν ζημιές που προκληθούν σε ιδιοκτησίες τρίτων για τις οποίες είναι αποκλειστικά υπεύθυνος.

Πηγή: prassia-eyrytanias.blogspot.gr, 23.09.2012
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
attil

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από attil »

Αν και δεν γνωρίζω ποιο είναι το Νεραϊδοβούνι για να πω σίγουρα… εντούτοις αν ήταν κάποιo σημείο μέσα στην εμβέλειά μου από τη θέση που σταμάτησα πριν το Καρπενήσι τότε λυπάμαι αλλά δεν θα βρουν το θησαυρό-λίρες κ.λ.π. που ψάχνουν.
attil

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από attil »

attil έγραψε:Αν και δεν γνωρίζω ποιο είναι το Νεραϊδοβούνι για να πω σίγουρα… εντούτοις αν ήταν κάποιo σημείο μέσα στην εμβέλειά μου από τη θέση που σταμάτησα πριν το Καρπενήσι τότε λυπάμαι αλλά δεν θα βρουν το θησαυρό-λίρες κ.λ.π. που ψάχνουν.

Νομίζω πως θυμήθηκα ποιο είναι το Νεραϊδοβούνι…Αν θυμάμαι σωστά και είναι το βουνό πάνω από την Καλλιθέα Καρπενησίου..είναι μια ακόμη ευκαιρία να συναγωνιστώ με υψηλής ποιότητας μηχανήματα εντοπισμού θησαυρών τα οποία έχουν, όπως και πριν καιρό στην περιοχή Φραγγκίστας Ευρυτανίας όπου είχα κάνει πριν την εκσκαφή σωστές δηλώσεις εγώ σε αντίθεση με τα μηχανήματά τους όπως αποδείχτηκε… Στην παρούσα περίπτωση αν και γύριζα από άλλο νομό και το γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος (εάν βέβαια είναι τα ίδιο ή κάποιο μεταξύ τους πρόσωπο με αυτούς της αδείας).. ερεύνησα κατάκοπος την περιοχή από τον απέναντι λόφο, δηλαδή σχετικά μακριά για λόγους έρευνας και άλλης περιοχής ταυτόχρονα…Αν το σημείο που θα σκάψουν είναι χαμηλά προς Καλλιθέα τότε ήταν κάποιες περιοχές στην εμβέλειά μου..Αν ήταν στη μέση περίπου, εκεί τους είπα πως ήθελα να ερευνήσω από κοντά κάποια ένδειξή μου αφού δεν την έπιανα καλά λόγω απόστασης, παρόλα αυτά και εκεί θα πω πως δεν έχει χωρίς να την έχω ερευνήσει ποτέ ξανά…Αν είναι ψηλά στο βουνό αν και δεν ήταν στην εμβέλειά μου παρόλα αυτά πολύ επιφυλακτικά θα δηλώσω και εκεί πως δεν έχει… Αυτή τη φορά αν και δεν ξέρω σε ποιο σημείο τα έψαχναν εύχομαι να είναι ψηλά στο βουνό ή και αλλού μα να σταθούν όπου και αν είναι τυχεροί…Επίσης εύχομαι ολόψυχα να έχω κάνει λάθος στα χέρια μου γιατί αν δεν είναι άλλα τα πρόσωπα τότε μετέχει σωστός και μετριοπαθής φίλος και αξίζει πολύ να κάνω λάθος και να τα βρει. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
psaxtiri
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: 12 Ιαν 2007, 21:03

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από psaxtiri »

το δεν εχει... δεν ειναι μετρηση, ουτε μπορει καποιος να θεωρησει οτι ειναι καλος, επειδη ειπε οτι δεν εχει.
το εχει, και ειναι εκει, και να τι βρεθηκε, ειναι αυτο που δειχνει οτι καποιος ειναι στα αληθεια καλος, και οτι στα αληθεια δουλευουν τα χερια του, και οτι στα αληθεια μπορει να βρει κατι.
τα υπολοιπα ειναι απλα να εχουμε κατι να λεμε.
ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΠΑΛΙ
ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ.... ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
sakis69
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 17 Φεβ 2010, 20:42

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από sakis69 »

το αξιοσημιοτο τωρα τελευταια ειναι οτι δεν ακουμε συχνα οτι επιασαν χρυσοθηρες κτλ αλλα οτι οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν την νομιμη οδο και μπραβο.τωρα οσο αφορα για το αν υπαρχουν η οχι θα μου επιτρεψετε να πω οτι ο καλυτερος ''μαντης'' ειναι ο κασμας!
Άβαταρ μέλους
charismatic
Δημοσιεύσεις: 3164
Εγγραφή: 21 Ιαν 2007, 19:14
Τοποθεσία: Καϊλάρ σίτι
Επικοινωνία:

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από charismatic »

Ετσι- ετσι, :mrgreen: ο καλυτερος, γιατι υπαρχει και ο καλυτεροτερος.
attil

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από attil »

Τόσο εσείς που με σχολιάζετε όσο και πολλοί άλλοι είσαστε «καλυτερότεροι» από εμένα και μην σκάτε... Αν ήθελα να αποδείξω πως αξίζω κάπου θα συναγωνιζόμουνα όχι με ανεπιτυχείς ίσως κατασκευαστικές εφαρμογές και μακρινές οπότε αμφίβολες ενδείξεις μου μα στις συχνότητες του ενός και στα μάγκνετρον του άλλου. Είναι αδιανόητο να βλέπω «βαλτωμένες» παντού «συχνότητες» ως και επιστήμονες να «πελαγοδρομούν και να πνίγονται σε ρηχά νερά» ... (Πιθανός πόντος για συναγωνισμό).
Kostas Anastasiou
Δημοσιεύσεις: 1616
Εγγραφή: 14 Μάιος 2007, 22:34
Τοποθεσία: Θεσπρωτια

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από Kostas Anastasiou »

Ατιλ διαβασα τον παραπανω διαλογο απο την αρχη. Δεν διαφωνω με οσα εγραψε παραπανω το Psaxtiri και εχει δικαιο πως ειναι πολυ πιο πειστικο να μας δειξει καποιος τις ικανοτητες του βρισκοντας, παρα να μας λεει εδω δεν εχει και εκει δεν εχει και πιο περα και πιο πανω δεν εχει.
Συμφωνω και με εσενα οτι η γνωμη σου ειναι πως στην περιοχη δεν υπαρχη κατι που να αξιζει, αλλα ομως να εισαι γνωστης σε αυτα που λες και να γνωριζεις οσα σχολιαζουμε.
Δεν αμφιβαλω οτι οσα γραφεις τα γνωριζεις και οτι εχεις δικαιο, απλα γραφεται τα ιδια με διαφορετικες λεξεις.
Εσυ εγραψες οτι σε καποια αλλη περιοχη εκει κοντα θα ηθελες να εισαι απο κοντα να βεβαιωθεις οτι κατι υπαρχη η οχι.

Αυτο θα ητανε πιο πειστικο οτι οντως ναι ισχυουνε.

Εγω σε καταλαβαινω απολυτα με πολυ ειλικρινια σου γραφω, οτι εαν γνωριζεις την ραβδοσκοια εισαι σιγουρος για τον εαυτο σου, τοτε εαν μια περιοχη εχει καποιον θησαυρο μεταλλου και ιδιως χρυσου εισαι εγγυρος στην διαγνωση σου 100%.
attil

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από attil »

Φίλε μου Κώστα δεν γράφω εδώ μέσα να αποδείξω κάτι γιατί δεν με οφελεί ίσα -ίσα με πονοκεφαλιάζει.Μα ούτε οφελεί και κανένα άλλο έτσι όπως καταλήγει.. Τότε γιατί τα γράφω...Μα προς θεού γιατί να ενοχλεί που λέω σε ποιες περιοχές κατά τη γνώμη μου έχει και που όχι!!! Δήλωσα ότι δεν θα εξυπηρετήσω πλέον κανένα σας για να μην έχουν κίνητρο και ενοχλούν οι δηλώσεις μου. Αφού όμως και χωρίς κίνητρο ενοχλούν θα τις σταματήσω και αυτές....Τώρα όσο αφορά το να πεις υπεύθυνα για περιοχές ναι που το έχω κάνει ή ακόμη και όχι πως δεν έχει θησαυρό δεν είναι λίγο ούτε θετικά μα ούτε και αρνητικά..
sakis69
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 17 Φεβ 2010, 20:42

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από sakis69 »

φιλε attil να ξερεις εδω μεσα ειμαστε μια καλη παρεα που ανταλλασουμε αποψεις.δεν σε σχολιασε κανεις αρνητικα να εισαι σιγουρος.πιστευω πως υπαρχουν καλοι αλλα λιγοι ραβδοσκοποι.ισως να εισαι και συ ενας.απο τη στιγμη που δεν σε ξερει καποιος δεν μπορει να σε αμφισβιτισει.μακαρι να ειναι ετσι και απο μενα μπραβο.και παντα εντελως φιλικα!
psaxtiri
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: 12 Ιαν 2007, 21:03

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από psaxtiri »

λοιπον, θα ξηγηθω και εγω ακριβως οπως κανεις και εσυ.

για να δειτε ποσο καλος ραυδοσκοπος ειμαι, παω και στοιχημα με οποιοδηποτε εδω μεσα, οτι δεν θα κερδισει κανεις το λοτο απο εδω μεσα, ουτε αυτη την βδομαδα, ουτε την αλλη, αλλα ουτε και την επομενη μετα απο αυτη.
αυτα μου τα εδειξαν οι συγκεκριμενες βεργες που εχω μονο εγω, με τα δικα μου χερια, οταν ραυδοσκοπησα συγκεκριμενη ωρα, και συγκεκριμενη ημερα. μου εδειξαν βεβαια και ποιος θα κερδισει και ποτε, αλλα αυτο το κραταω για τον εαυτο μου.
σε 3 εβδομαδες απο τωρα, θα δειτε ολοι οτι επεσα μεσα 100% στις μετρησεις μου.
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα βοηθησω και καποιον απο εδω μεσα, σας το λεω προκαταβολικα, δεν ασχολουμαι με κανενα σας, γιατι με πιανει πονοκεφαλος και εχω φαει ολα τα λεφτα μου σε ασπιρινες.
τα ξαναλεμε σε 3 βδομαδες, που θα αποδειχτει οτι ειμαι ο καλυτερος ραυδοσκοπος που υπαρχει σε αυτον τον πλανητη.
ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΠΑΛΙ
ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ.... ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
goldhunter
Δημοσιεύσεις: 322
Εγγραφή: 03 Μάιος 2009, 12:03

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από goldhunter »

Φίλε Psaxtiri στείλε πμ ποια μέρα να παίξω και ένα σχέδιο από τον τρόπο που ψάχνεις
attil

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από attil »

Φίλε μου αν σε ενοχλεί κάτι στην συμπεριφορά μου μπορείς άνετα να με διαγράψεις ενώ εμένα και αν με ενοχλεί η δική σου δεν μπορώ να απαντήσω.. ούτε νομίζω πως χρειάζεται με όσα λες.... Όσο για το θέμα…. το Νεραϊδοβούνι και στο συγκεκριμένο σημείο από στόμα σε στόμα το ψάχνουν επί σειρά πολλών ετών όπως μου είπαν.. Τα μηχανήματα που πέρασαν από πάνω από το σημείο αυτό είναι πάρα πολλά και πολλά εξ΄ αυτών αξιόλογα ενώ όλα τα μηχανήματα δείχνουν πεντακάθαρα πως εκεί υπάρχει ο θησαυρός για τούτο και πήραν την άδεια… Εντούτοις όταν συναντήθηκα με κάποιον από τους ενδιαφερόμενους ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ την δική μου επιβεβαίωση ή απόρριψη τόσο για την συγκεκριμένη περίπτωση όσο και σε άλλη μία χιλιόμετρα μακριά… Ερχόμουνα από δυο ημερών έρευνα άλλου νομού αλλά συνήθως δεν αρνούμαι όταν μου ζητάνε κάτι και πήγα πρώτα κοντά στην άλλη περίπτωση που θεώρησα σαν ιστορία πιο σημαντική και στην οποία απάντησα κατηγορηματικά αν έχει κάτι ή όχι… Λόγω κόπωσης δεν πήγα κοντά στο νεραϊδοβούνι παρά το κοίταξα από μακριά στην πραγματικότητα και δεν μπορώ να πω σίγουρα λόγια όπως στην Φραγκίστα που έτυχε και το είχα κοιτάξει από κοντά… Εντούτοις τόσο στην Φραγκίστα που είχαν γράψει οι εφημερίδες πριν την εκσκαφή πως τα μηχανήματά τους είχαν επιβεβαιώσει εκατό τοις εκατό τον θησαυρό δεν νομίζω πως θα υπήρχαν πολλοί να πουν το ΟΧΙ πως δεν είχε τίποτε εκεί… Αν ήθελα να κάνω το κομμάτι μου θα διάλεγα πιο εύκολη περίπτωση και δεν θα έκανα δηλώσεις πάντα πολύ πριν την εκακαφή παρά την ίδια μέρα ή την επομένη για να μάθω όπως κάποιοι άλλοι και να πω εκ του ασφαλούς … Πόσο μάλλον τώρα που από το σημείο πέρασαν υπερπολλαπλάσια μηχανήματα και λένε όλα ΝΑΙ και ιδίως που ήμουν σε απόσταση και δεν είμαι βέβαιος… Πάντως αν δεν είμαι τόσο βλάκας να διαλέγω τόσο δύσκολα όχι καλά να πάθω αν κάνω λάθος στο τέλος… Όσο για τα ναι μου επειδή υπήρξαν παράπονα πως δεν δίνω αν και δεν ισχύει.. σας αναφέρω αμέσως ένα από τα τελευταία μου αλλά μην με κατηγορήσετε αν δεν υπάρξει κανένας να μπορεί να το διαψεύσει ή όχι. Στα τελευταία περίπου σπίτια στο ΜΟΥΖΑΚΙ Καρδίτσας προς το βουνό όπως πάμε για Αργιθέα ή και σε αυτό το βουνό μετά εκείνα τα σπίτια υπάρχει σίγουρη χρυσή ένδειξη..
Άβαταρ μέλους
storm2012
Δημοσιεύσεις: 160
Εγγραφή: 03 Μάιος 2012, 10:09
Επικοινωνία:

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από storm2012 »

Μπραβο attil
Συνεχισε να δινεις πληροφοριες για μερη ( θετικα - αρνητικα)
Οποιος δεν θελει να ακουσει την γνωμη σου μπορει να κουλαρει

ευχαριστω
attil

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από attil »

Φίλε storm2012 και sakis69 σας ευχαριστώ για την θετική σας στάση απέναντί μου.... Το ίδιο ισχύει αμοιβαία και από πλευράς μου για εσάς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”