Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
psaxtiri
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: 12 Ιαν 2007, 21:03

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από psaxtiri »

attil έγραψε:Φίλε μου αν σε ενοχλεί κάτι στην συμπεριφορά μου μπορείς άνετα να με διαγράψεις ενώ εμένα και αν με ενοχλεί η δική σου δεν μπορώ να απαντήσω.. ούτε νομίζω πως χρειάζεται με όσα λες....
τα forum ειναι δημοσιες σελιδες που ο καθενας μπορει να εκφρασει την αποψη του, με κοσμιο τροπο, και να δεχτει την κριτικη των υπολοιπων, ειτε αυτη ειναι θετικη, ειτε ειναι αρνητικη. προσπαθουμε με τον διαλογο να αποδειξουμε το λαθος, ή αντιστοιχα το σωστο, για το καθετι που πιστευει ο καθενας μας. αυτο δεν σημαινει οτι επειδη διαφωνουμε με καποιες αποψεις, διαγραφουμε και φιμωνουμε αυτους που τις εκφραζουν, οπως γραφεις παραπανω, κρινοντας εξ ιδιων.
απο την αλλη ομως, δεν ισχυριστηκε κανενας οτι εδω ειναι μια ακρως δημοκρατικη σελιδα που ο καθενας μπορει να γραφει οτι γουσταρει.
οταν μαθευτει οτι εκμεταλευεσαι τους γυρω σου, ζητας χρηματα για να πεις αυτα που λες, και γενικα η συμπεριφορα σου δεν ειναι αυτη που πρεπει, καποιου δηλαδη που κανει το χομπυ του και τον χαβαλε του, αλλα ειναι τροπος πλουτισμου κοροιδευοντας τους συναθρωπους του, και θα διαγραφεις και θα φιμωθεις, αλλα και θα διαπομπευτεις, οχι μονο εδω, αλλα σε ολες τις σελιδες του χωρου, ωστε να ξερουν ολοι με ποιον εχουν να κανουν.
μεχρι να ερθει αυτη η στιγμη, θα λες εσυ τα δικα σου, και οι υπολοιποι ελευθερα την αποψη τους, και ας ειναι αρνητικη, δεν πειραζει, καλο κανει.
αφου θελεις να λαβεις μερος σε εναν δημοσιο διαλογο, εισαι υποχρεωμενος να υποστεις και αποψεις, που οπως γραφεις, σου ειναι ενοχλητικες.
ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΠΑΛΙ
ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ.... ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
attil

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από attil »

[quote="psaxtiri"][οταν μαθευτει οτι εκμεταλευεσαι τους γυρω σου, ζητας χρηματα για να πεις αυτα που λες, και γενικα η συμπεριφορα σου δεν ειναι αυτη που πρεπει, καποιου δηλαδη που κανει το χομπυ του και τον χαβαλε του, αλλα ειναι τροπος πλουτισμου κοροιδευοντας τους συναθρωπους του, και θα διαγραφεις και θα φιμωθεις, αλλα και θα διαπομπευτεις, οχι μονο εδω, αλλα σε ολες τις σελιδες του χωρου, ωστε να ξερουν ολοι με ποιον εχουν να κανουν.]


Δεν θα ήθελα και πάλι να σχολιάσω το παραμικρό αλλά θα ήθελα να δηλώσω κάτι: Δεν υπάρχει ούτε ένας στο χώρο μας που να μπορεί να ισχυρισθεί πως μου έδωσε έστω και ένα ευρώ ή πως εκμεταλλεύτηκα κάποια πληροφορία του γιατί ουδέποτε το έκανα ή θα το κάνω… Αντίθετα άσχετα αν το διέκοψα πλέον για να μην παρεξηγηθώ από τυχόν υποψίες σας που κάποιοι εκφράσατε, εξυπηρέτησα αρκετούς που έτυχε να μου το ζητήσουν χωρίς να δεχτώ να μου πληρώσουν ούτε καν την βενζίνα μου ή οτιδήποτε άλλο…
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από admin »

Συμφωνώ απόλυτα με τον Πάνο. Για να μπορεί κάποιος να λέει εδώ έχει και εκεί δεν έχει με απόλυτη πίστη, θα πρέπει να τα βγάζει κιόλας. Τέτοιοι ισχυρισμοί δεν έχουν να κάνουν με τον λόγο κάποιου. Εσύ Ρίςς μπορεί να τα πιστεύεις αυτά που λες, εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα δεχτούμε. Φυσικά και λες την γνώμη σου ελεύθερα, αλλά σε ένα δημόσιο φόρουμ θα υποστείς υποχρεωτικά και την ανάλογη κριτική. Άσε που υπάρχουν και πιο προωθημένες μέθοδοι. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Χαρισματικός μυρίζει την ιονόσφαιρα. Μάλλον θα πρέπει να του αλλάξουμε ψευδώνυμο και να τον ονομάσουμε το «μεγάλο ρουθούνι». Πέρα από την πλάκα, εμένα δεν με απασχολεί η ορθότητα της μεθόδου σου, αλλά η ευαισθησία σου σε κάθε αντίλογο. Θα πρέπει να το σκεφτείς λιγάκι όλο αυτό.

Προς Ψαχτίρι. Πάω τώρα να παίξω Τζόκερ. Έτσι και το κερδίσω, άλλαξε χόμπι και ασχολήσου με τον μοντελισμό καλύτερα. :lol:
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
attil

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από attil »

Φίλε Admin…το ότι δεν διαφωνείς φάνηκε…………………. Το να δεχτώ ένα αντίλογο χωρίς ευαισθησίες (όπως σωστά είπες) για το ότι δεν έχω τις ικανότητες παράδειγμα ή πως λέω λανθασμένα που έχει ή όχι, είναι φυσικό και κατανοητό τη στιγμή που δεν σας τα έχω βγάλει όπως είπες για να είστε βέβαιοι στο τι μπορώ να κάνω.. Είναι φυσικό που κανένας σας δεν μπορεί να το πιστέψει τη στιγμή που δεν υπάρχουν και πολλοί να επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν αν εκεί που λέω πως έχει αληθεύει κιόλας…. Το να μην δέχομαι όμως να μου φέρονται σαν να έχω καβαλήσει γερά το καλάμι ή σαν παλιάνθρωπο που εκμεταλλεύομαι κάποιους σας ή πλουτίζω από εσάς, δεν είναι θέμα αντίλογου να τα δεχτώ μα αξιοπρεπείας και νομίζω πως και εσύ έχεις την αξιοπρέπειά σου να μην δέχεσαι κάποια πράγματα… Πέραν τούτων όμως για να μην γίνω και εγώ το μεγάλο ρουθούνι (χιούμορ) θα μου επιτρέψεις να δώσω έναν επίλογο στην παρουσία μου σε τούτο το φόρουμ λέγοντας πως λυπάμαι που δεν πρόλαβα να συναντηθώ με πέντε άτομα από εδώ μέσα που δέχτηκα να γνωριστούμε… ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ και εύχομαι σε όλους σας υγεία και καλή τύχη.
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από admin »

Άντε πάλι τα ίδια. Ο Πάνος δεν σου είπε ότι εκμεταλλεύεσαι κάποιους, αλλά ότι κάτι τέτοιο, αν συνέβαινε, θα ήταν αιτία διαγραφής και όχι το να λες απλά την γνώμη σου, άσχετα αν συμφωνεί κανείς ή όχι. Διάβαζε καλύτερα αυτά που έχουν γραφτεί πριν βγάλεις συμπεράσματα.
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Άβαταρ μέλους
storm2012
Δημοσιεύσεις: 160
Εγγραφή: 03 Μάιος 2012, 10:09
Επικοινωνία:

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από storm2012 »

Attil δεν θα φυγεις απο εδω
Ο Admin νομιζω οτι σου μιλησε πολυ ωραια
Πολυς κοσμος δεν γνωριζει τα χαρισματα σου
Θελει ομως πολυ υπομονη και κοπο να τους αποδειξεις το αντιθετο
Τουλαχιστον εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που δινουνε , δεν παιρνεις.
Θα ερθη η στιγμη που ολοι θα καταλαβουνε

ευχαριστω
attil

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από attil »

φίλοι και φίλες
Για να μην σας εξαπατούν και σας ταλαιπωρούν με ψευτιές για μάρτυρες ή άλλα κόλπα και ειδικές ραβδοσκοπικές βέργες ή μηχανήματα τυχάρπαστοι ραβδοσκόποι ή και τυχάρπαστοι επιστήμονες πάνω στην ραβδοσκοπία… σας ξεκαθαρίζω τα εξής: Α) Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο με ποιο είδος μετάλλου ή κράματος βεργών και θηκών τους, ραβδοσκοπείτε Β) Δεν παίζει κανένα ρόλο το μήκος τους, το πάχος τους ή ακόμα και το σχήμα τους, ως επίσης και η μόνωση ή η γείωση των αντικειμένων που αναζητείτε ή του εαυτού σας.. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ μετά τα χειρουργεία που θα υποστώ και όταν τα ξεπεράσω κατά την ερχόμενη άνοιξη ή καλοκαίρι όπως υπολογίζω να σας αποδείξω σε επώνυμη ανοιχτή συγκέντρωση στη Φθιώτιδα που θα βιντεοσκοπείται όλα όσα σας ανέφερα πιο πάνω. Συγκεκριμένα με δυο βέργες μια σε κάθε μου χέρι με ή χωρίς λαβές τους χωρίς να φέρω τίποτε άλλο επάνω μου ή στις λαβές, διαφορετικού μετάλλου πάχους και μήκους κάθε φορά, γειωμένα ή αγείωτα ο ίδιος ή τα αντικείμενα να διαχωρίζω σε κάθε πέρασμά μου που έχετε, από εσάς που θα προσέλθετε τοποθετήσει χαλκό που λίρες και που κοσμήματα λέγοντας το είδος τους και τη θέση τους….Είναι μία από τις τελευταίες αναρτήσεις μου εδώ μέσα… Θα ακολουθήσει μονάχα, εδώ ή και στη σελίδα μου στο facebook με την ονομασία Ραβδοσκόπος Ραβδοσκόπος ανακοίνωσή μου ένα μήνα πριν για την ημερομηνία ώρα και ακριβή τοποθεσία που θα γίνει η ανοιχτή σε όλους συγκέντρωση για να δείτε όσοι τυχόν θελήσετε τι ισχύει ή όχι στη ραβδοσκοπία.
attil

Re: Ψάχνουν για θησαυρό στο Νεραιδοβούνι

Δημοσίευση από attil »

Η πιο πάνω ανακοίνωση και δέσμευσή μου δεν ισχύει πλέον αφού κουράστηκα και απογοητεύτηκα από άσχημες συμπεριφορές κάποιων του χώρου μας μέχρι και πρόσφατα και εκ τούτου σπάνια στο εξής θα επικοινωνώ με φίλους ή σελίδες του χώρου μας.. Άλλωστε και να υπήρχαν κάποιοι ενδιαφερόμενοι που να τα έβλεπαν όπως ήδη έχει συμβεί τούτο στο παρελθόν δεν θα εμπόδιζε σε τίποτε τα λαμόγια που συνήθως είναι αυτοί που γράφουν συχνότερα και τα περισσότερα ψάχνοντας για «χαζούς» στις σελίδες μας και εκ τούτου μάλλον απαραίτητοι στο να μην μένουν κενές από κίνηση… να με κατηγορήσουν και να αλλοιώσουν την αλήθεια όπως δεν τους εμπόδισαν ήδη ούτε οι δεκαπέντε περίπου περιπτώσεις ότι δεν βρέθηκαν και εννέα συνολικά τουλάχιστον ότι βρέθηκαν από εμένα ή άλλους ευγενή αντικείμενα (χρυσός, χαλκός) όπως ακριβώς τα είχα προδηλώσει ή ενεργήσει και προκύπτουν όλα τούτα σαφώς από τον τύπο ή γραπτώς από άλλους χρυσοθήρες . ΓΕΙΑ σας λοιπόν από μένα και ευχαριστώ την σελίδα για την μέχρι τώρα φιλοξενία της.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”