Φήμες για εύρεση λιρών στην Κυψέλη της Ξάνθης

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Φήμες για εύρεση λιρών στην Κυψέλη της Ξάνθης

Δημοσίευση από admin »

Λίρες στον …ξύπνιο τους είδαν και …έπιασαν - σύμφωνα με μια φήμη που κυκλοφορεί – κάποια άτομα από ιδιωτικό συνεργείο που ανέλαβε να γκρεμίσει ένα παλιό μισογκρεμισμένο σπίτι στην Κυψέλη! Το περιστατικό συνέβη πριν 2 μέρες μέρα μεσημέρι και κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεργείου και έγινε αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής που καθόταν σε πλησιέστερο καφενείο ενώ αποτελεί θέμα συζήτησης στην περιοχή και όχι μόνο. Το περιστατικό σύμφωνα με όσα μας μεταφέρθηκαν δεν στάθηκε εφικτό να το επιβεβαιώσουμε από την αστυνομία και το καταγράφουμε με επιφύλαξη.

Ο εκσκαφέας έβγαλε…. λίρες!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κάπου στην Κυψέλη βρίσκεται αυτό το παλιό μισογκρεμισμένο σπίτι στο οποίο δούλευε ένα συνεργείο 2 ατόμων προκειμένου να το γκρεμίσει. Την ώρα όμως που το εκσκαπτικό μηχάνημα αποτέλειωνε το φούρνο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού – όπως συνηθίζονταν να έχουν τα παλιά σπίτια – σκάλωσε κάπου… Ήταν – λένε – 3 κιούπια γεμάτα με χρυσές λίρες! Τα κιούπια λέει κάποιος που τα είδε ότι ήταν σφραγισμένα με μολύβι αλλά τα έσπασε το εκσκαπτικό.

Τις πήραν κι έφυγαν;

Από εκείνη τη στιγμή - λένε οι ίδιες πηγές – ότι όλα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες. Ο εκσκαφέας τα φόρτωσε στο φορτηγό και το συνεργείο έφυγε γρήγορα χωρίς να τελειώσει το γκρέμισμα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι παράτησαν τον εκσκαφέα παρακάτω και ότι έκαναν καταγγελία κλοπής στην αστυνομία κατά τη διάρκεια του κολατσιού τους για να δικαιολογήσουν την διακοπή των εργασιών και την εσπευσμένη αποχώρησή τους . Ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης κ. Γιώργος Γκοδοσίδης που ρωτήθηκε από το «Ε» δεν επιβεβαίωσε τέτοια καταγγελία. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν ωστόσο περισσότερα στοιχεία δεν στάθηκε δυνατό να πληροφορηθούμε.

Θα επανέλθουμε στο θέμα αν έχουμε νεώτερα!

Πηγή: empros.gr, Μαριάννα Ξανθοπούλου, 03/12/2014
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”