Ενα πραγματικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον κόσμο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5815
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Ενα πραγματικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού

Δημοσίευση από admin »

Ενα δελεαστικό ταξίδι περιπέτειας μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να λυτρώσει τον επισκέπτη του από τα οικονομικά βάσανα, αφού αν σταθεί τυχερός και καταφέρει να λύσει τους γρίφους θα βρεθεί να έχει στην κατοχή του χρυσές λίρες, πολύτιμα κοσμήματα και ατόφιο χρυσάφι. Εξι διαφορετικά σημεία του πλανήτη περιμένουν να τα ανακαλύψετε καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται για πραγματικούς θησαυρούς.

Αν λοιπόν είστε λάτρεις της περιπέτειας και νομίζετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε να εντοπίσετε τα μέρη που είναι σχεδόν βέβαιο πως κρύβουν πολύτιμα αντικείμενα.

Ιδού τα έξι διαφορετικά σημεία που είναι κρυμμένοι οι θησαυροί, σύμφωνα με τους Αμερικάνους:

Ο θησαυρός του Fenn, Βραχώδη Ορη, Η.Π.Α.

Εικόνα

Ενας πάμπλουτος Αμερικανός συλλέκτης έργων τέχνης με το όνομα Forest Fenn, όταν διαγνώσθηκε πως πάσχει από την ανίατη ασθένεια το 2010, φοβούμενος μήπως πεθάνει, έκρυψε έναν θησαυρό γεμάτο κοσμήματα και έργα τέχνης σε ένα κρυφό μέρος στα Βραχώδη Ορη. Ο Fenn, ο οποίος βρίσκεται εν ζωή, αποφάσισε να βοηθήσει τους «κυνηγούς θησαυρών» μέσα από δύο βιβλία που έγραψε ο ίδιος.

Νησί Oak, Νέα Σκώτια

Εικόνα

Ειδικό αφιέρωμα για τον συγκεκριμένο κρυμμένο θησαυρό έχει κάνει ακόμη και το κανάλι History Channel, καθώς χρονολογείται ήδη από την εποχή των πειρατών, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί προς το παρόν.

Ο θησαυρός της Λίμα, Περού

Εικόνα

Ο συγκεκριμένος θησαυρός ανήκει στους Ισπανούς, οι οποίοι τον έκρυψαν μετά την ήττα από τους Ινκας και υπολογίζεται να κοστίζει περισσότερο από 160 εκατομμύρια αγγλικές λίρες σε σημερινά χρήματα. Σύμφωνα με τον μύθο η πιθανή τοποθεσία του είναι στα νησιά Cocos Islands, στην Κόστα Ρίκα.

Ο θησαυρός με το χρυσάφι των Ναζί, λίμνη Toplitz, Αυστρία

Εικόνα

Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει για την εύρεση του συγκεκριμένου θησαυρού, καθώς οι επίδοξοι κυνηγοί θα χρειαστούν όλα τα σύνεργα μίας κατάδυσης προκειμένου να μπορέσουν να τον ανακαλύψουν. Πρόκειται για έναν θησαυρό των Ναζί από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο

Η χρυσή κουκουβάγια, Γαλλία

Εικόνα

Πρόκειται να έναν μύθο που υποστηρίζει πως όποιος βρει την χρυσή κουκουβάγια, την οποία έθαψε ο Max Valentin τον Απρίλιο του 1993 στη Γαλλία, θα έχει την δυνατότητα να ανταλλάξει το άγαλμα με 1 εκατομμύριο φράγκα. Μπορεί να απεβίωσε το 2009, ωστόσο ο μυστικός «θησαυρός» δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, παρά το γεγονός πως ο ίδιος έχει δώσει 11 ενδείξεις για το σημείο που βρίσκεται

Ο θησαυρός της Λίμνης Γκουαταβίτα, Κολομβία

Εικόνα

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα, Μπογκοτά, βρίσκεται θαμμένος ένας ακόμη θησαυρός, ο οποίος βασίζεται στον μύθο του El Dorado. Σύμφωνα με αυτόν, η φυλή γιόρταζε τον νέο της αρχηγό, μέσα από μία τελετουργία κατά την οποία τον κάλυπταν με σκόνη χρυσού και έπειτα ενώ βρισκόταν στο νερό ξεπλένοντας το, αφαιρούσε τα κοσμήματα που φορούσε.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/node/156649#ixzz32rW7kWkN
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Cowboy
Δημοσιεύσεις: 286
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009, 17:38

Re: Ενα πραγματικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού

Δημοσίευση από Cowboy »

Το History chanel εχει κανει μια σειρα εκπομπων για τον θησαυρο της νησου Οακ

https://www.youtube.com/watch?v=KRFYogJYrBw
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Δημοσιεύσεις: 628
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007, 21:22

Re: Ενα πραγματικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού

Δημοσίευση από ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ »

Cowboy έγραψε:Το History chanel εχει κανει μια σειρα εκπομπων για τον θησαυρο της νησου Οακ

https://www.youtube.com/watch?v=KRFYogJYrBw
Για τον θησαυρό του νησιού Οακ είχε γίνει και μια εκπομπή από ελληνικό κρατικό κανάλι πριν από χρόνια, περί το 2000 με 2001 πρέπει να ήταν που το είχα δει. Ήταν στα πλαίσια μια σειράς εκπομπών για ανεξήγητα φαινόμενα. Ήταν πάρα πολύ ωραίο επεισόδιο και θυμάμαι ότι μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση τότε. Αλλά από τότε μέχρι σήμερα δε μπόρεσα να το ξαναβρώ. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ να το ξαναδούμε?
Hfaistos-69
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 23 Φεβ 2011, 19:45
Τοποθεσία: MΑΓΝΗΣΙΑ

Re: Ενα πραγματικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού

Δημοσίευση από Hfaistos-69 »

http://www.disclose.tv/action/viewvideo ... _S_2_Ep_1/

Έλα Πλατανιά ένα από τα τελευταία επεισόδια ....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στον κόσμο”