Εργάτης βρήκε λίρες

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hythbreed
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 16 Ιούλ 2012, 09:50

Εργάτης βρήκε λίρες

Δημοσίευση από hythbreed »

Πλούσιος για μία μέρα - Εργάτης βρήκε λίρες που είχε θάψει στον κήπο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού

Εικόνα

Νόμισε ότι βρήκε θησαυρό, αλλά τελικά οι 30 χρυσές λίρες που βρήκε, είχαν θαφτεί στην αυλή από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

O άτυχος/τυχερός εργάτης στη Βέροια, ένας 54χρονος υπήκοος Αλβανίας, σύμφωνα με την αστυνομία, εντόπισε το πρωί της 29ης Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια εργασιών στην αυλή οικίας 68χρονης, θαμμένο στο έδαφος ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 30 χρυσές λίρες, το οποίο αφαίρεσε.
Την επόμενη μέρα πούλησε δώδεκα από αυτές σε κοσμηματοπωλείο στη Βέροια, ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών, έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ.

Στην κατοχή του 54χρονου βρέθηκαν 18 χρυσές λίρες, οι οποίες αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια, όπως επίσης και τα χρήματα από την πώληση των υπολοίπων.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 54χρονου και των δύο ιδιοκτητών του κοσμηματοπωλείου για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/239241/pl ... titria-toy
Άβαταρ μέλους
wolf 57
Δημοσιεύσεις: 1648
Εγγραφή: 11 Αύγ 2015, 01:48

Re: Εργάτης βρήκε λίρες

Δημοσίευση από wolf 57 »

.....κάτι δεν μου κολλάει......Αφού τα είχε βάλει η ιδιοκτήτρια και γνώριζε το ακριβές σημείο,είναι ποτέ δυνατόν να άφηνε με την άδεια της να σκάψει κάποιος εργάτης εκεί προτού αφαιρέσει η ίδια το κουτί με το πολύτιμο περιεχόμενο ?????????????

Το πιο πιθανό (αν πράγματι αληθεύει το γεγονός και δεν είναι ακόμη ένα παραμύθι χωρίς δράκο) είναι να μην ήταν της ιδιοκτήτριας της οικίας.Ο Αλβανός από τη χαρά του κάπου το είπε,το έμαθε η γιαγιά και πήγε στην αστυνομία ισχυριζόμενη ότι οι λίρες ήταν δικές της .....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”