Μετά την αναβάθμιση, αν έχετε πρόβλημα σύνδεσης στον λογαριασμό σας, καθαρίστε τον φυλλομετρτή σας και δοκιμάστε ξανά. Αν δεν γνωρίζετε τον τρόπο, συμβουλευτείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://gr.pcmag.com/browsers-add-ons/3 ... te-browser

Σχετικά με τις συνεντεύξεις

Σε αυτή την κατηγορία θα παρουσιάζουμε συνεντεύξεις διαφόρων προσωπικοτήτων που έχουν διαπρέψει στον χώρο τους και η άποψη τους είναι σημαντική.

Συντονιστές: Συντονιστές, Υπερσυντονιστές, Συνδιαχειριστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 5717
Εγγραφή: 07 Ιαν 2007, 14:48
Τοποθεσία: Ελευσίνα

Σχετικά με τις συνεντεύξεις

Δημοσίευση από admin »

Σε αυτή την κατηγορία θα παρουσιάζονται συνεντεύξεις ανθρώπων που έχουν διαπρέψει στον χώρο τους και η άποψη τους είναι σημαντική. Οι συνεντεύξεις που θα περιλαμβάνονται εδώ θα είναι μόνο για ανάγνωση, δεν θα μπορείτε να απαντήσετε ή να ανοίξετε ένα δικό σας θέμα. Η συζήτηση θα γίνεται στην επόμενη κατηγορία που φέρει τον τίτλο «Συζήτηση επί των συνεντεύξεων». Οι συνεντεύξεις θα είναι ορατές και στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, ενώ η συζήτηση που θα διεξάγεται θα είναι ορατή μόνο στα μέλη μας, όπως εξάλλου γίνεται με τις υπόλοιπες κατηγορίες του φόρουμ πλην της επικαιρότητας.

Η πρώτη συνέντευξη θα καταχωρηθεί τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς του 2010, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την κατηγορία των συνεντεύξεων.
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)

Η σπηλιά που φοβάσαι να μπεις, κρύβει τον θησαυρό που ψάχνεις - Joseph Campbell

Παρακαλώ να βάζετε τις ερωτήσεις σας στο φόρουμ, σε προσωπικά μηνύματα δεν απαντώ.

Μηνύματα και θέματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες ή κεφαλαία γράμματα θα διαγράφονται άμεσα από την ιστοσελίδα.

Παρακαλώ, όσοι έχουν τοπικές εφημερίδες με αναφορές σε θησαυρούς, και το επιθυμούν, ας μου στείλουν ένα αντίγραφο μέσω e-mail για το αρχείο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συνεντεύξεις”