Εψαχναν για λιρες στην Καστορια

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με κρυμμένους θησαυρούς στον ελλαδικό χώρο.

Συντονιστές: Συντονιστές, Υπερσυντονιστές, Συνδιαχειριστές

Απάντηση
nasos19811
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 12 Αύγ 2010, 16:21

Εψαχναν για λιρες στην Καστορια

Δημοσίευση από nasos19811 » 02 Νοέμ 2012, 20:49

Πέντε αυτόκλητοι «Ιντιάνα Τζόουνς» εντοπίστηκαν μέρα-μεσημέρι από τους κατοίκους του οικισμού Αγίου Νικολάου στο Τσιρίλοβο της Καστοριάς να ανοίγουν τρύπες στο έδαφος αναζητώντας κρυμμένα σεντούκια με τουρκικές λίρες!
Οι κάτοικοι τους ζήτησαν να φύγουν υπενθυμίζοντάς τους ότι η λαθρανασκαφή είναι παράνομη και απειλώντας ότι θα ειδοποιήσουν την Αστυνομία, αλλά οι «κυνηγοί» θησαυρών δε δίστασαν να τους βρίσουν επειδή δεν τους άφηναν να αξιοποιήσουν τις «πληροφορίες» τους.
Τελικά, όμως, μπροστά στο ενδεχόμενο να καταλήξουν στον εισαγγελέα, τράπηκαν σε φυγή με ένα τζιπ που έφερε γερμανικές πινακίδες. Πηγη eglimatikotita.gr

skyhawk
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: 25 Απρ 2010, 21:50

Re: Εψαχναν για λιρες στην Καστορια

Δημοσίευση από skyhawk » 04 Νοέμ 2012, 19:07

Και το κομπλεξιλίκι ,παλιανθρωπιά πάει σύννεφο και έτσι αν υπάρχει κάτι δεν θα το βρεί κανείς ή μήπως θα αρχίσουν να ψάχνουν οι <πονηροί> και <μάγκες> της περιοχής που κοιμόντουσαν και όταν είδαν τους άλλους να ψάχνουν ξύπνησαν και τόπαιξαν τιμητές του νόμου.Αν αυτοι που έψαχναν έκαναν ζημιές ανοίγωντας τρύπες καλώς τους έδιωξαν σε κάθε άλλη περίπτωση πρόκειται λίαν επιεικώς για βρωμερή κουτοπονηριά,απάντησα στο θέμα γιατί το ξαναδιάβασα και αλλού και παρόλο που δεν έχω σχέση με την υπόθεση εκνευρίστηκα με όλο το σκηνικό.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρυμμένοι θησαυροί στην ελλάδα”