Ο Έλληνας κυνηγός Διαμαντιών (video)

Σε αυτή την περιοχή θα καταγράφουμε δημοσιεύσεις σχετικές με το πεδίο ενδιαφέροντος μας, που δεν υπάγονται σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες.

Συντονιστές: Συντονιστές, Υπερσυντονιστές, Συνδιαχειριστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hythbreed
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 16 Ιούλ 2012, 09:50

Ο Έλληνας κυνηγός Διαμαντιών (video)

Δημοσίευση από hythbreed » 28 Δεκ 2015, 16:24


Ο Έλληνας κυνηγός Διαμαντιών …απο την Ιατρική στο κυνήγι της περιπέτειας


Εικόνα

Ο κυνηγός διαμαντιών, ρουμπινιών και ζαφειριών στα ποτάμια και τα ορυχεία της Αφρικής Γιάννης Μελάς (Yianni Melas), ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων στον κόσμο, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=F5jU-BVfDXI

Η γαλλική Vogue Paris τον επέλεξε την προηγούμενη εβδομάδα για να του κάνει αφιέρωμα για το Ιnstagram του. Τον αποκάλεσε «νέο Ιντιάνα Τζόουνς της εποχής μας, που μας δίνει με τις φωτογραφίες του το διαβατήριο για τον κρυφό κόσμο της αγοράς πολύτιμων λίθων, που από τη ζούγκλα και τα ορυχεία της Αφρικής συνομιλεί με αρχηγούς κρατών και μεγιστάνες του πλούτου»!

Εικόνα

Εικόνα

Πρόκειται για τον Ροδίτη… Τσιπόκο (Chipoko, το φάντασμα) όπως τον λένε οι Aφρικανοί, γιο της Άννας Μελά, που στέφθηκε Μις Ρόδος το 1953. «Πριν από ένα μεγάλο ταξίδι πρέπει να είμαι σε καλή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, γι’ αυτό έρχομαι όποτε μπορώ στη Ρόδο, για να τρέξω στην Τάφρο, στο Αρχαίο Στάδιο, στους δρόμους της. Κάθε μέρα όταν είμαι εδώ τρέχω δέκα χιλιόμετρα τουλάχιστον. Η ενέργεια που παίρνω για τη νέα περιπέτεια είναι πολύ μεγάλη, και ψυχική και σωματική».

Εικόνα

«Ξεκίνησα να γίνω γιατρός, σπούδασα τρία χρόνια ιατρική, αλλά πάντα ήθελα να γίνω σχεδιαστής κοσμημάτων. Αυτό το επάγγελμα δεν ενέπνεε τότε τόση εμπιστοσύνη στη μητέρα μου, την Άννα Μελά. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα «μαμά, αφήνω την ιατρική, θα ασχοληθώ με τα διαμάντια!». Θα σκέφτηκε ότι τα διαμάντια είναι καλύτερα και δεν έφερε αντίρρηση», λέει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μελάς σε συνέντευξή του στη «Ροδιακή».

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Πηγή: http://www.paraxeno.com/12670/o-ellinas ... as-video/#

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα της επικαιρότητας”